Aynen knk haberin yoktu ve yapay zeka kullanmıyorsun 2026 yılında elinle kod yazıyorsun xd sensinnGüzel kardeşim tam okumamışsın yada yanlış anlamışsın, Sistemi yaptıktan sonra arkadaşım böyle bir burda var dedi bende inceledim.
Fikir ilk etapta böyle birşey olsa diye çıktı ordada varmış sonrasında baktım gui vs düzenlemesi yaptım. Fikir yine benim fikrim yani
Teşekkür ederim.hocam eline saglik güzel olmus gelistirmeyi takipdeyim
Yahu kardeşim, siz hala şunu anlamıyorsunuz: Yapay zekayı elbette kullanıyorum, özellikle gui gibi konularda. Ama şunu artık kafanıza sokun yapay zekaya “şunu yap” deyince her şeyi kusursuz şekilde yapmaz.Aynen knk haberin yoktu ve yapay zeka kullanmıyorsun 2026 yılında elinle kod yazıyorsun xd sensinn

Ağzına sağlık diyecek birşey yok bu lafın üstüne...Piyasada hasetliğe bak
Yani şu devirde şu teknolojide yapay zekadan elbet yardım alınır 1 haftada yapqcağın iş 2 3 güne düşüyor, kaldı ki sanki modeller kusursuz kod yazıyor gibi konuşulmuş. Turunculu forumdaki arkadaşlarsan biri onlar hayal eder ben kodlarım gibi bir şey yazmıştı orda da elemana yapay zeka kullanıyor diye saldırılmıştı, mühim olan kullanmak değilki client src'de mesela çok rezil işler yapıyor modeller ama game srcde ve py tarafında fena değiller.
Fakat yorum atanlardan biri geçmişte sattığı filesa açıklar koymuş mu ona cevap versin octavia mıydı neydi npcye tıkladığında ch'yi kapatma olayı gibi mevzuları ekleyip utanmadan filesı satışa çıkaranlar etik ve ahlaktan bahsetmesinler.
Kaldıki burada millet eğlencesine takılan da var milyonları cebine indiren de düğün parasını basıp sw açan da. Harun burada güzel bir sistem inşa etmiş hayal gücünü ve esinlendiği mevzuları aktarmış, demekki böyle bir şey yapılabiliyor o zaman beyler eleştirmek yerine siz de benzerini yapın şöyle şöyle olduğunda bug olabilir kontrollerini ekledin mi diye "feedback" verin adama hiç olmadı tebrik edin geçin. Sanki babamızın oyunu sızıntı kodlarda eğlencesine takılıyoruz ne büyüttünüz :d
Zaten satış konularına bakarsanız sıfırdan sistem yazamayanı artık vuruyorlar fakat hata illaki çıkar çıkan core'u bug'ı hızlı müdahale ile hemen çözebiliyor musun? Sattığın filesın saldırılara karşı direnci nasıl birlikten kuvvet doğar mantığıyla yaklaşmanız lazım ama anca haset. Yüce Türk milleti gene şaşırtmıyor.
Çok teşekkür ederim, FurkanEline sağlık yorumlara aldanma hasetli insan bitmez bizim milletimiz de hasetle yaşarlar, 10 numara satar sistem öncelikli 1-99 hard olmak üzere yapı farketmez stabil hali alınca hertürlü satarı var.

Teşekkür ederim kardeşim benimOha baya iyi gider emek serverler için eline sağlık dostum.

Matbaayı istemezuk diyenlere ne kadar benziyorlar dimi. Yıllar geçiyor ve yine aynı şey. İnternet ilk yaygınlaştığı dönemde de böyleydiZaten satış konularına bakarsanız sıfırdan sistem yazamayanı artık vuruyorlar fakat hata illaki çıkar çıkan core'u bug'ı hızlı müdahale ile hemen çözebiliyor musun? Sattığın filesın saldırılara karşı direnci nasıl birlikten kuvvet doğar mantığıyla yaklaşmanız lazım ama anca haset. Yüce Türk milleti gene şaşırtmıyor.
Gavur icadidur bi yapay zeka midur nedur allah korusun çarpılırık kullanırsak.Matbaayı istemezuk diyenlere ne kadar benziyorlar dimi. Yıllar geçiyor ve yine aynı şey. İnternet ilk yaygınlaştığı dönemde de böyleydi
Matbaayı istemezuk diyenlere ne kadar benziyorlar dimi. Yıllar geçiyor ve yine aynı şey. İnternet ilk yaygınlaştığı dönemde de böyleydi
Teşekkür ederim yorumlarınız için, vallahi.Tebrikler, sistem aslında gayet güzel gui olarak birazdaha güzelleşirse belki daha tatlı durabilir. Oyunda metin2 oyunu zaten karakter ticareti ile bağlı çalışır, yani karakter yang vs. satışları her zaman olağan bir durum ve bu sistemle birlikte karakter satışı veya ticareti çok daha güvenilir hale gelmiş olur. Alıcı ve satıcı arasındaki güzel bir köprü.
Yapay zeka tarafında yorumların bir kaç tanesine baktım fakat sığ görüşlü insanlar maalesef hala var ve bunların çoğunluğu Türkiye'de, sanırım çekememe ve zeka kullanımı konusunda sorunları olan insanlar(şahsi görüşüm).
Yapay zeka tarafına laf atanların çoğu bence yapay zekayla deneyip beceremeyenler falandır, hep kötüleme karalama falan. Whistle'nin ele aldığı gibi internetin ilk yaygınlaştığı dönem misali diyebiliriz, şimdi bu arkadaşların bilgisayarıda kullanmamaları lazım aynı kalıp içerisinden değerlendirme yaparsak, sonuçta bilgisayarın 'b' sini dahi yapamadan kullanıyorlar mantıken önce bi bilgisayarı kendilerinin yapabilmesi lazım falan, konu çok derin, konuştukta ağırlaşır, velhasıl kelam, o - bu - şu farketmez, ortada yapılmış birşey varsa saygı duyacaksın yada yorum yapmayacaksın.

Teşekkür ederim güzel yorumun için, Artık umursamıyorumsistem güzel olmuş ellerine sağlık mantıksız eleştirilere hiç takılma cevap bile verilmeyecek çok insan var yıl olmuş 2026 yapay zekayı verimli kullanamayanlar atıp tutuyor![]()

Kanka sorun yapay zeka kullanması değil kusura bakma ama 2026 yılında kullanmayan enayidir zaten bu arkadaş konunun ilk mesajlarında yapay zeka kullanmıyorum kendim kodluyorum havalarına giriyor sanki ayıp bişeymiş gibi ondan dolayı da hakettiği cevabı alıyor zatensistem güzel olmuş ellerine sağlık mantıksız eleştirilere hiç takılma cevap bile verilmeyecek çok insan var yıl olmuş 2026 yapay zekayı verimli kullanamayanlar atıp tutuyor![]()
Aynen, sensin, tamam...Kanka sorun yapay zeka kullanması değil kusura bakma ama 2026 yılında kullanmayan enayidir zaten bu arkadaş konunun ilk mesajlarında yapay zeka kullanmıyorum kendim kodluyorum havalarına giriyor sanki ayıp bişeymiş gibi ondan dolayı da hakettiği cevabı alıyor zaten
Bunu anlatamazsin, cunku oyle ya da boyle 'ortaya bi sey cikti ve calisiyor kankaag ya' (ing klavye icin ozur).Ya 1 sene önce kılıç eklemeyi bilmeyen kişiler bugün doc pro dr kesilmiş başımıza töbestf, gidin bu işin mimari temelini okuyun anlayın, oyun aktif olduğu zaman ai sizi kurtarmaz sevgili ai developerlere sözüm.