fanetsa8 Üye Üye Mesaj 6 Beğeni 3 Puan 50 Ticaret Puanı 0 27 Temmuz 2026 #61 Erto demiş ki: Tamamen fixlersem ve talep olursa neden olmasın Hepsini görmek için tıklayın... Bende biraz uğraştım kutu açma sistemini fixledim envanterden düşmüyordu onuda anlık düşmesi için fixledim sadece güçlü kullanıcıyı aktif edemedim
Erto demiş ki: Tamamen fixlersem ve talep olursa neden olmasın Hepsini görmek için tıklayın... Bende biraz uğraştım kutu açma sistemini fixledim envanterden düşmüyordu onuda anlık düşmesi için fixledim sadece güçlü kullanıcıyı aktif edemedim
Erto Gold Üye Gold Üye Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 700 Çözümler 31 Beğeni 647 Puan 930 Ticaret Puanı 1 27 Temmuz 2026 #62 fanetsa8 demiş ki: Bende biraz uğraştım kutu açma sistemini fixledim envanterden düşmüyordu onuda anlık düşmesi için fixledim sadece güçlü kullanıcıyı aktif edemedim Hepsini görmek için tıklayın... bende çoğu şey fixli ama kendi işimden vakit bulamadığım için ve mobil proje teklifi aldığım için bakamıyorum pek dönüş gelmedikçe
fanetsa8 demiş ki: Bende biraz uğraştım kutu açma sistemini fixledim envanterden düşmüyordu onuda anlık düşmesi için fixledim sadece güçlü kullanıcıyı aktif edemedim Hepsini görmek için tıklayın... bende çoğu şey fixli ama kendi işimden vakit bulamadığım için ve mobil proje teklifi aldığım için bakamıyorum pek dönüş gelmedikçe
Tugian2 Tugian2-Modern PVP Gold Üye MT Üye Mesaj 711 Çözümler 7 Beğeni 674 Puan 840 Ticaret Puanı 1 27 Temmuz 2026 #63 @Erto hocam bende bombom 337 server filesi var sana ileteyim onuda aç da oynayalım
Erto Gold Üye Gold Üye Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 700 Çözümler 31 Beğeni 647 Puan 930 Ticaret Puanı 1 27 Temmuz 2026 #64 Tugian2 demiş ki: @Erto hocam bende bombom 337 server filesi var sana ileteyim onuda aç da oynayalım Hepsini görmek için tıklayın... Gönder kurayım onuda varmı da ona talep
Tugian2 demiş ki: @Erto hocam bende bombom 337 server filesi var sana ileteyim onuda aç da oynayalım Hepsini görmek için tıklayın... Gönder kurayım onuda varmı da ona talep
Tugian2 Tugian2-Modern PVP Gold Üye MT Üye Mesaj 711 Çözümler 7 Beğeni 674 Puan 840 Ticaret Puanı 1 27 Temmuz 2026 #65 Erto demiş ki: Gönder kurayım onuda varmı da ona talep Hepsini görmek için tıklayın... Akşam elinde bende pc yok yapta zevkine oynayalım
Erto demiş ki: Gönder kurayım onuda varmı da ona talep Hepsini görmek için tıklayın... Akşam elinde bende pc yok yapta zevkine oynayalım
Erto Gold Üye Gold Üye Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 700 Çözümler 31 Beğeni 647 Puan 930 Ticaret Puanı 1 27 Temmuz 2026 #66 Tugian2 demiş ki: Akşam elinde bende pc yok yapta zevkine oynayalım Hepsini görmek için tıklayın... Olur ayarlarız bugün müsaitim akşam ekstra bir işim çıkmazsa inşallah
Tugian2 demiş ki: Akşam elinde bende pc yok yapta zevkine oynayalım Hepsini görmek için tıklayın... Olur ayarlarız bugün müsaitim akşam ekstra bir işim çıkmazsa inşallah
Tugian2 Tugian2-Modern PVP Gold Üye MT Üye Mesaj 711 Çözümler 7 Beğeni 674 Puan 840 Ticaret Puanı 1 27 Temmuz 2026 #67 Erto demiş ki: Olur ayarlarız bugün müsaitim akşam ekstra bir işim çıkmazsa inşallah Hepsini görmek için tıklayın... Tamamdır sykpe kullanıyormusun
Erto demiş ki: Olur ayarlarız bugün müsaitim akşam ekstra bir işim çıkmazsa inşallah Hepsini görmek için tıklayın... Tamamdır sykpe kullanıyormusun
Erto Gold Üye Gold Üye Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 700 Çözümler 31 Beğeni 647 Puan 930 Ticaret Puanı 1 27 Temmuz 2026 #68 Tugian2 demiş ki: Tamamdır sykpe kullanıyormusun Hepsini görmek için tıklayın... yok kullanmıyorum eskidendi onlar eskiden
Tugian2 demiş ki: Tamamdır sykpe kullanıyormusun Hepsini görmek için tıklayın... yok kullanmıyorum eskidendi onlar eskiden
Tugian2 Tugian2-Modern PVP Gold Üye MT Üye Mesaj 711 Çözümler 7 Beğeni 674 Puan 840 Ticaret Puanı 1 27 Temmuz 2026 #69 Erto demiş ki: yok kullanmıyorum eskidendi onlar eskiden Hepsini görmek için tıklayın... Dc yide ben kullanmıyorum ortak bir yer bulalım
Erto demiş ki: yok kullanmıyorum eskidendi onlar eskiden Hepsini görmek için tıklayın... Dc yide ben kullanmıyorum ortak bir yer bulalım