Karakteri Sandığın içinde satmak

• Konuyu açan Konuyu açan harunkocer
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 58
  • Gösterim Gösterim 1K

harunkocer

Platin Üye
Platin Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
1
Selamlar, hepimizin çoğu bildiği üzere karakter satışı yapmak için genellikle itemci reklamı üzerinden kullanıcı adı, şifre ve e-posta bilgilerinden vazgeçmek gerekiyor. Peki bunları paylaşmadan, hesabı sandığın içinden satabilmek mümkün mü? Evet, ben bu sistemi geliştirmeye başladım. Her zaman olduğu gibi fikirlerinize açığım.

1775847489004.webp

1775847499270.webp

1775847518536.webp

Sandık önizlemesi
1775847537140.webp

Güncelleme v2 :
Shift + sağ tık önizleme eklendi.
Ticarette önizleme eklendi
1775852919617.webp

Son düzenleme:
Hocam ne diyosun yaaa eline sağlık kolay gelsin <3

Ahmet Şafak'tan Reisler de sever dinlerken gördüm Harun'um on numara iş. Levellı pet, sage skill, yohara vb. Şeylere uyarlaması sarar fakat yapay zeka olması işi küçültmüyor kaldı ki yapay zekanın saçmalamalarını düzeltmek ayrı bir meziyet ve hız kazandırıyor.

Ahmet Şafak'tan Reisler de sever dinlerken gördüm Harun'um on numara iş. Levellı pet, sage skill, yohara vb. Şeylere uyarlaması sarar fakat yapay zeka olması işi küçültmüyor kaldı ki yapay zekanın saçmalamalarını düzeltmek ayrı bir meziyet ve hız kazandırıyor.
Kankacım çok geliştirilebilir. Ama mantıklı iş 1-99 /1-105 gibi oyunlarda gider gibi. teşekkür ederim.
Yapayzeka işine gelecek olursak yani yıllarımı verdim bu oyuna 16 yıldır birşeyler yapmaya çalışıyorum birkaç senedir bu sistem işlerine girdim.
Bilgisayar programcılığına başladım vs ki yapayzeka kullananda buyursun gelsin karşıma :D

Başarılarınızın devamını dilerim elinize sağlık hocam.

Güncelleme v2 :
Shift + sağ tık önizleme eklendi.
Ticarette önizleme eklendi

1775852847633.webp

Güzel sistem olmuş. Satın alınca hesabın karakterine mi ekleniyor ?

Harika fikir, harika bir uyguluma ellerine sağlık. ( Unity için benzerini yapsam kızmazsın değil mi.. )

Sanki bu konuyu biz seste konuşmuştuk sanki ben söylemiştim böyle bir sistem var diye :D Eline sağlık

Sistem projekthardda vardı tr uyarlanması sevindirici projektten alınacak çok şey var globalde büyük başarıları var ve anlık 13 bin kişi var. Eline sağlık

Geri