Karakteri Sandığın içinde satmak

• Konuyu açan Konuyu açan harunkocer
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 58
  • Gösterim Gösterim 1K
Gel beraber çıldıralım :)
Ben boş şeylerle uğraşmayı daha çok seviyorum :D
1775864585117.webp

Sistem projekthardda vardı tr uyarlanması sevindirici projektten alınacak çok şey var globalde büyük başarıları var ve anlık 13 bin kişi var. Eline sağlık
Evet arkadaşlar, söyledi inceleme fırsatım oldu. Birkaç eklenti daha var, onlara da bakacağım. Güzel yorumun için teşekkür ederim.

Çok güzel paylaşım. Mobil projem için çok uzun zamandır düşündüğüm ve kesinlikle ekleyeceğim bir özellik, ama tabi kendim yapacağım. Sonra kopya çekmiş gibi olmayalım. Zaten knighttaki ring basma mantığı olarak düşünmüştüm. Ek olarak bir iki önerim var. Karakterin Sıralama puanı da gözükmeli bence. Zalim veya Kahraman, bu bilgiler orta emekte çok önemli değildir ama hard emek serverlerde önemli olabilir. Birde varsa karakterin üzerindeki chat banı süresi de gösterilebilir.

bravo harun sevindirici.
teşekkür ederim.
Çok güzel paylaşım. Mobil projem için çok uzun zamandır düşündüğüm ve kesinlikle ekleyeceğim bir özellik, ama tabi kendim yapacağım. Sonra kopya çekmiş gibi olmayalım. Zaten knighttaki ring basma mantığı olarak düşünmüştüm. Ek olarak bir iki önerim var. Karakterin Sıralama puanı da gözükmeli bence. Zalim veya Kahraman, bu bilgiler orta emekte çok önemli değildir ama hard emek serverlerde önemli olabilir. Birde varsa karakterin üzerindeki chat banı süresi de gösterilebilir.
Yorumun için teşekkür ederim. Bu sistem şu an üzerinde rahatça geliştirme yapabileceğimiz bir durumda.
Bundan sonrası tamamen hayal gücüne kalmış sıralama sistemi dahil olmak üzere her şeyi ekleyip gösterebiliriz.

Bu sistem çok iyi olmuş. Güzel düşünce. Artık oyunda sahibinden satılık karakter yazılarını bol bol görürüz 😂😂

Hocam çok mantıklı. Knightonline'da da böyle bir sistem var cypher ring diye. Sanırım oradan esinlendik?

Oyundaki ölü kodlardan diye kaldırdığımız Vcard sistemi aslında buydu sanırım. Dükkanda karakter satışı.

Niye öyle bişey dedin ki projekt hardda olduğunu biliyordun arkadaşın da söylemiş sesde. Projeyi yaptın eline sağlık bari fikir sahibine saygın olsun üstüne konma fikirin
Güzel kardeşim tam okumamışsın yada yanlış anlamışsın, Sistemi yaptıktan sonra arkadaşım böyle bir burda var dedi bende inceledim.
Fikir ilk etapta böyle birşey olsa diye çıktı ordada varmış sonrasında baktım gui vs düzenlemesi yaptım. Fikir yine benim fikrim yani

gel dc vereyim sana bana ekran aç kodlama yap az, bari iddia etme :D

birlikte kod yazalım eğerki sen 2 variablesi yan yana getir ben bu piyasayı bırakırım.

credit man:
//
Bizim milletin zihniyet böyle oldukça adamlar o yapay zekayı kullanarak işlevli şeyler yapmaya çalışır . Bizimkilerde böbürlenerek taş devrinden kalma kafalarıyla sidik yarıştırır.

Yapay zeka dediğiniz şey bi nimet bunu aşağılamak için değilde ayak uydurmak için kullanıp güzel bişey gördüğünüzde yapay zekaymış o yapamazmış kafasıyla bakmasanız keşke diycem de senin gibi 2 3 adam daha tanıyorum bu forumda inan üzülüyorum insanlığınıza ve bakış açınıza.
İnsanları yargılamak küçümsemek huy olmuş vazgeçin be artık

Bizim milletin zihniyet böyle oldukça adamlar o yapay zekayı kullanarak işlevli şeyler yapmaya çalışır . Bizimkilerde böbürlenerek taş devrinden kalma kafalarıyla sidik yarıştırır.

Yapay zeka dediğiniz şey bi nimet bunu aşağılamak için değilde ayak uydurmak için kullanıp güzel bişey gördüğünüzde yapay zekaymış o yapamazmış kafasıyla bakmasanız keşke diycem de senin gibi 2 3 adam daha tanıyorum bu forumda inan üzülüyorum insanlığınıza ve bakış açınıza.
Yapay zeka kullanımıyla ilgili aşağılayıcı eleştiri yapanların forumdan perma banlanması ile ilgili bir oylama açabilir miyiz ? Metin2'yi geçtim artık çoğu sektörde kod yazan kalmadı. Hala böyle boş çarlar dolanıyor.

Yapay zeka kullanımıyla ilgili aşağılayıcı eleştiri yapanların forumdan perma banlanması ile ilgili bir oylama açabilir miyiz ? Metin2'yi geçtim artık çoğu sektörde kod yazan kalmadı. Hala böyle boş çarlar dolanıyor.
Boşverin, klavye başında herkes yazılımcı kesiliyor. Ben yapay zekâyım zaten :)
İş üretme kısmına gelince ortada kimse olmuyor. Bu tip arkadaşlar da genelde ‘saldıralım’ kafasında.

Geri