grafik geliştirme günlüğü

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 740

hasanmacit

Geliştirici
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
7
@Kaiser 'in yokluğunda siz boş kalmayın diye bende yavaştan onun başladığı işe başladım. amacımız fixed pipeline kodları kaldırıp kodları shadera taşımak ve sonra dx sürümünü 9un üstüne taşımak. bugün suyu geçirdik yarın başka bir şeyi geçiririz. ama adım adım geliyoruz hadi bakalım.

Şedırla medırla başlar bu işler

saolasın hakan bakacaz ne geliyo diye de şuan gelen giden bir şey yok emin olabilirsin xd
başlandı mı gerisi gelir bence suyun hareketi filan iyi görünüyor ilerleyen süreçlerde daha iyi hal alır bence, geçenlerde turuncu forumda vulkana dair bir paylaşım vardı o dikkatimi çekmişti.

Ben 5-6 ay sonra eğer yapılıp satışa sunulursa jettyx in arabasının bir üst modelinin sende olacağına inanıyorum.

h3as.webp

skybox tamamen shadera geçirildi. artık skybox tamamen shader ile yönetiliyor bulutları da shaderla çizdiriyor.​

1205_213827.webp

ne kadar grafik sayılır bilinmez. steptimer'a geçiş yapıldı. fps limiti kaldırıldı oyun ona göre uyarlı şekilde hareket ediyor. kamera hızlanması yavaşlaması felan sıkıntısız. efektlerde de bozulma ıvır zıvır yok.
1765567032493.webp

Geri