grafik geliştirme günlüğü

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 31
  • Gösterim Gösterim 1K
suya girişmişken jettyden su altı kamerasını da araklayayım dedim. jettyx bu su altı kamerası için balık tutulabilen yerleri referans almış ben direkt su olan noktaları referans aldım. kamerayı geri yüzeye çıkardığımızdaki efekti de kaldırdım gerek olmadığını düşündüm. bu haliyle daha sade ve daha güzel gözde yormuyor. şuanlık su ile ilgili başka bir şey yapmam sanırım. başka zaman bir şeyler yapabiliriz. ffp kodları kaldırmaya ve shadera aktarmaya devam.

suya girişmişken jettyden su altı kamerasını da araklayayım dedim. jettyx bu su altı kamerası için balık tutulabilen yerleri referans almış ben direkt su olan noktaları referans aldım. kamerayı geri yüzeye çıkardığımızdaki efekti de kaldırdım gerek olmadığını düşündüm. bu haliyle daha sade ve daha güzel gözde yormuyor. şuanlık su ile ilgili başka bir şey yapmam sanırım. başka zaman bir şeyler yapabiliriz. ffp kodları kaldırmaya ve shadera aktarmaya devam.

hasan kardeşim sana özelden bir dosya atıcam senden rica etsem onu yönetici olarak çalıştırır mısın :aman:

speedtree tamamen shadera taşındı (yapraklar gövde billboard pcblocker)
pcblocker tamamen shadera taşındı
markedarea tamamen shadera taşındı
0106_215026.webp

gölgeler tamamen shadera taşındı
efektler tamamen shadera taşındı
bazı boş kodlar silindi
efektler için optimizasyon yapıldı.

gölgeler tamamen shadera taşındı
efektler tamamen shadera taşındı
bazı boş kodlar silindi
efektler için optimizasyon yapıldı.

Bu gölge olayında jettyx dahil bir absürtlük olduğunu düşünüyorum gerçekliğe yaklaşmak yerine uzaklaşmak gibi geliyor gölge mantığı doğru değil gibi Güneş mi çok yakın kalıyor gölge mi çok belirgin bilmiyorum ama tüm görsel update i gerçeklikten en çok uzaklaştıran şey bence gölge

Geri