- Ticaret Puanı
- 2
Files veya sistem geliştirenler adım adım hangi aşamaları yaptığını, başından geçen olayları ve karşılaşılan sorunlara ne tür çözümler ürettiğini yazdığı dev loglardır. Bu bölüm için belirlediğimiz temel kurallar şunlardır;
Ayrıca geliştirici günlüğüyle ilgili birkaç konu örneği bırakıyorum;
Geliştirici Günlüğü: İnce Ayrıntıların Güzelliği :) - yapılan bir özelliği yorum katarak sunma
Geliştirici Notları 15 - files için eklenen sistem hakkında bilgi verme vb.
- Her proje için tek bir başlık açılabilir. Ana konuya konu sahibi tarafından yorum yapılması istenmiyorsa tartışma adında ayrı bir başlık açılabilir. Örnek format: [Whistle Files Geliştirme Günlüğü] ve [Whistle Files Geliştirme Günlüğü - Tartışma]
- Dev log olduğu için flood izni vardır (siz yinede 10dkda bir spamlamayın
)
- Konu sahibi konuya yorum yapılmasını istemiyorsa lütfen yorum yapmayın. Bazı kullanıcılar akışın bozulmasını istemiyor. Eğer böyle bir uyarı yoksa yorum yapabilirsiniz.
- Bu bölümde konu sabitleme yoktur. Lütfen sabitlenmesi için ricada bulunmayın. Geliştirici günlüğünüz ne kadar aktifse yazacağınız log girdilerinden ötürü o kadar çok üst sırada gözükür.
Ayrıca geliştirici günlüğüyle ilgili birkaç konu örneği bırakıyorum;
Geliştirici Günlüğü: İnce Ayrıntıların Güzelliği :) - yapılan bir özelliği yorum katarak sunma
Geliştirici Notları 15 - files için eklenen sistem hakkında bilgi verme vb.