Sistem Ekleme

• Konuyu açan Konuyu açan muhammetemin
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 22
  • Gösterim Gösterim 360
Basit sistemleri ekleme mantığıyla öğrenmeye başlayabilirsin ekledikçe daha zorlu sistemleri eklemeye başlarsınız hata aldıkça burada konu açarsanız bir çok arkadaşımız yardımcı olacaktır veyahut aldığınız hataları aratırsanız daha önce alan arkadaşlar olmuştur onların konularına denk gelebilirsiniz

Hocam benim amacım kendimi geliştirmek değil aslında. Satış yapmayı düşünmüyorum ben. Sunucu açmayı düşünüyorum
Hocam sorunsuz files ücretsiz olarak bulamazsın kimse o şekilde bir iyilik yapmıyor malesef en basit fix atılmış 1 2 sistem ekleyen adamlar dahi 15 20 bin files ücreti istiyor ancak dediğim gibi konuyu takip edin şuan için bir kaç fix dışında bir sorunu yok onlarda v5 ile sıfıra indirilmeye çalışılıyor yakın zamanda güncelleme alacak projenin amacı zaten bu insanların oradan buradan arakladığı filesı satmak yerine böyle sorunsuz bir altyapı sunulması ancak o durumda bile kendin ufak tefek şeyleri düzeltmen gerekecek sunucu açma işi sadece files ile bitmiyor malesef AC koruması şuanda piyasada en kötüsü aylık 100€ oda ne kadar iş yapar bilemem tavsiyem sadece sunucu açma isteğinizin yanı sıra bu işleride öğrenmeniz yoksa en basit işlere dahi 2-3 bin fiyat çeken geliştiricilerin insafına kalırsınız

Geri