S1nWar lameri ve diğer lamerler tarafından 2 gündür tüm sunuculara saldırılara dair / Bufferoverflow

  • Konuyu açan Konuyu açan hexe
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 27
  • Gösterim Gösterim 2K
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
olm adam teklif etmeden saldırmıyorum diyor, bana niye teklif gelmeden saldırı oldu la :aman:
 
Bu marcopolo denen yaban domuzundan hallice tipli arkadaş şu dandik 1-120'nin sahibi değil mi?
 
Sen hangi serverin sahibisin, söyler misin? Riamt2, ronin2, mt2009eu dan başka kimseye saldırı gitmedi, değilsen bizimle alakası yok, bunlarında teklif konuşmaları mevcut.
uIUiYny.jpeg
 
Screenshot_228.webp


Hexe misin, hakan mısın, bebe misin, kendini fazla rezil etme, ben hazırım / (riamt2) kabul ediyorsa saldırıyı canlı yayına geçelim. (saldırmayacağım sözünü verdim, veya kendine güvendiğin bir sunucun)


Screenshot_230.webp

mahsumlarla uğraşmayacağım..
 
"Aşağıda tüm herşeyi görüyorsunuz nasıl bir pis ortam olduğunu tipleri ise hayal edebilirsiniz ; arka planda burnunu karıştırarak alnındaki sivilceyi patlatan tipler Ruslara ve Hintlilere 50 euro verirek abi tool yaz kaynak kodu bu diyen tipler;"

Bu arada kendisi copy-paster olunca, herkesi öyle sanıyor... ÇÖP

Screenshot_231.webp
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst