S1nWar lameri ve diğer lamerler tarafından 2 gündür tüm sunuculara saldırılara dair / Bufferoverflow

• Konuyu açan Konuyu açan hexe
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 27
  • Gösterim Gösterim 2K
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
olm adam teklif etmeden saldırmıyorum diyor, bana niye teklif gelmeden saldırı oldu la :aman:

Bu marcopolo denen yaban domuzundan hallice tipli arkadaş şu dandik 1-120'nin sahibi değil mi?

olm adam teklif etmeden saldırmıyorum diyor, bana niye teklif gelmeden saldırı oldu la :aman:
Sen hangi serverin sahibisin, söyler misin? Riamt2, ronin2, mt2009eu dan başka kimseye saldırı gitmedi, değilsen bizimle alakası yok, bunlarında teklif konuşmaları mevcut.

Sen hangi serverin sahibisin, söyler misin? Riamt2, ronin2, mt2009eu dan başka kimseye saldırı gitmedi, değilsen bizimle alakası yok, bunlarında teklif konuşmaları mevcut.
uIUiYny.jpeg

Screenshot_228.webp

Hexe misin, hakan mısın, bebe misin, kendini fazla rezil etme, ben hazırım / (riamt2) kabul ediyorsa saldırıyı canlı yayına geçelim. (saldırmayacağım sözünü verdim, veya kendine güvendiğin bir sunucun)

Screenshot_230.webp

mahsumlarla uğraşmayacağım..

"Aşağıda tüm herşeyi görüyorsunuz nasıl bir pis ortam olduğunu tipleri ise hayal edebilirsiniz ; arka planda burnunu karıştırarak alnındaki sivilceyi patlatan tipler Ruslara ve Hintlilere 50 euro verirek abi tool yaz kaynak kodu bu diyen tipler;"

Bu arada kendisi copy-paster olunca, herkesi öyle sanıyor... ÇÖP

Screenshot_231.webp

Rapor üzerine konu kapatıldı.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri