Reached Geliştirici Geliştirici Emekli Üye Usta Üye Editör Mesaj 838 Çözümler 29 Beğeni 823 Puan 839 Ticaret Puanı 0 8 Şubat 2026 #1 Sistem bir tablo üzerinden mobvnum, damage şeklinde ayarlanmaktadır. Reload ile tüm kanallarda anlık olarak güncellenir. Damage Limiter Kaldırma eşyası ile bu limiti aşabilir oyuncular.
Sistem bir tablo üzerinden mobvnum, damage şeklinde ayarlanmaktadır. Reload ile tüm kanallarda anlık olarak güncellenir. Damage Limiter Kaldırma eşyası ile bu limiti aşabilir oyuncular.
furkanflzz Üye Üye Mesaj 96 Beğeni 52 Puan 721 Ticaret Puanı 0 8 Şubat 2026 #2 Güzel sistem eline sağlık, özelden ulaşabilir misin?
Erto Gold Üye Gold Üye Geliştirici Yardımsever Üye MT Üye Mesaj 658 Çözümler 30 Beğeni 600 Puan 930 Ticaret Puanı 1 9 Şubat 2026 #3 eline sağlık, bende biraz önce yaptım sadece item eklemedim çok p2w algısı olur diye bu sistem hoşuma gitti
eline sağlık, bende biraz önce yaptım sadece item eklemedim çok p2w algısı olur diye bu sistem hoşuma gitti
Mt2Hizmet 🌐mt2hizmet.com Kurumsal Üye Geliştirici Grafiker MT Üye Mesaj 346 Çözümler 19 Beğeni 336 Puan 890 Ticaret Puanı 5 28 Şubat 2026 #4 chylnoth demiş ki: Link silinmiş veya kaldırılmış. Hepsini görmek için tıklayın... Paylaşma dı çünkü sadece sistemi tanıtmıştı.
chylnoth demiş ki: Link silinmiş veya kaldırılmış. Hepsini görmek için tıklayın... Paylaşma dı çünkü sadece sistemi tanıtmıştı.