Metin2 Unity Client Geliştirme (Hüzünlü Son:)

• Konuyu açan Konuyu açan nesterali
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 341

nesterali

Platin Üye
Platin Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba projeye başlayalı ortalama 7 ay oldu fakat hep boş zamanlarımda haftada 1 veya 2 günümü ayırarak zaman zaman 2 ay elimi sürmediğim zamanlarda oldu son 2 haftadır gerek evde gerek işyerinde ara vermeden hard bir serüven başladı diyebilirim.
İlk gösterim, eksikler ve ince yapılması gerekenler var düzeltmeye devam ediyorum
Proje %97 olarak bitti fakat kafama takılan birşey oldu. Bu projeyi geliştirirken hem heves hemde ticari olarak devam ettim sona gelmiş bulunmaktaydım skil saldırı sistemi ve mobil arayüze el atmaya başlamıştım fakat kaynak dosyaların sahibi Ymir olduğu için Ymir den bir lisansımız olmadığı için bu projeyi hayata geçirip kazanç sağlamak ahlaki ve islami yönden doğru gelmedi ve fetva olarak araştırdım bire bir soru olarakta sorum bu dosyalar sızdırılmış dosyalardan belli seviyeye gelmiş ve hak sahibi Ymirdir kul hakkına gireceği için projeyi rafa kaldırmaya karar verdim. Sizede biraz kısa biraz uzun bir video bıraktım incelemek isterseniz.. İlerleyen zamanlarda yeni bir mobil mmorgp serüvenine başlamayı düşünebilirim metin2 benzeri yine ama bu sefer ahlaki ve islami çerçevede ilerleme kaydı ile tabiki kimsenin hakkına girmeden telif hakları tamamen bize ait olan bir proje ..

Son düzenleme:
Dipnot: Bu aşamaya gelene kadar projeyi sanırım 5 kere yakma 10 kere iptal sanırım tamamen silmeyide 5 10 kere düşünmüşümdür rakamlar tahmini fazlası vardır :s20:

dil niye yabancı?

PC sürümünü unity üzerinden vermeyecekseniz eğer direkt mobil proje olarak başlamanız daha avantaj sağlardı size zamansal olarak

PC sürümünü unity üzerinden vermeyecekseniz eğer direkt mobil proje olarak başlamanız daha avantaj sağlardı size zamansal olarak
şuan en basite kaçan iş o sanırım öncelik sistemler ve kod eksikleri, mobilden kastınız uı olarak anladığım için söylüyorum işin en keyifli kısmı orası olacak oyun stabilize bi seviyeye geldiğinde

şuan en basite kaçan iş o sanırım öncelik sistemler ve kod eksikleri, mobilden kastınız uı olarak anladığım için söylüyorum işin en keyifli kısmı orası olacak oyun stabilize bi seviyeye geldiğinde
Eline sağlık simdiden. Arkada unity görmesem unity yerine portlayarak yapmış diyecektim. Python ui'ları birebir geçirmişsin unity tarafına

Aylarımı günlerimi verdiğim tabiri caiz ise gecemi gündüzüme kattığım proje için sona geldik ...

Geri