Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstekMetin2 files arayışı 0 dan başlangıç için destek
Arkadaşlar selam ben geri döndüm fakat hiçbir files hiçbir freebds çalışmıyor başlangıç için içi boş files arıyorum yardımcı olup yönlendirecek kimse var mı?
Merhabalar,
Öncelikle hoşgeldiniz. Konunuzu uygun alana taşıdım ve konu başlığını değiştirdim.
Kendi geliştirdiğim ve yakında büyük güncellemelerde bulanacağım filesime bakabilirsiniz. Razuning v5 altyapısından geliştirmiştim. Her yapıya uygun olacak şekilde güncellemelerini bir süre sonra yayınlayacağım. Şuanda ki durumu da deneme aşamasında işinizi görecektir.
Merhaba arkadaşlar uzun süre olmasada bi süre metin2 geliştirmesiyle uğraşmıştım srclere girmeden ufak tefek değişiklikler yapıyodum açıp kapatıyodum ekiple birlikte ve ekip dağılınca kendim geliştirmeye karar verdim bu forumu uzun süredir takip ediyorum gerçekten bulabileceğiniz güzel forumlardan burda olmayı seviyorum ve açılan metin2 üzerine geliştirmelerinin birçoğunu okudum ve çok hoşuma gitti yaklaşık 1 aydır geliştirdiğim filesimin bende changelogunu yani değişikliklerini paylaşmayı düşünüyorum eklediğim sistemlerin linklerinide...