Günümüz serverlarında başlangıç paketi ücreti

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 78

Tengrist

Mapper
Mapper
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Global ve yerli oyunlar açılır açılmaz artık başlangıç paketi ile nesne market açık bir şekilde başlıyor sizce fiyat nasıl olmalı?
Bazı oyunlarda 3k TL seviyesinde globallerde 75 100 euro.

0-500
500-1000
1500-2000
2000-3000

Fiyatlandırmalarından hangisini kullanırdınız. Anket açmayı bulamadım eğer anket özelliği varsa konuya ekleyebilir miyiz?

4 fiyatlandırmayla 4 ayrı başlangıç paketi oluşturmak mantıklı bence :)
3 kademede olduğunda bile çoğunluk en ucuzunu çekiyor, para kaybı yaşatıyor onun yerine optimal ve mqx karlılık için benim gördüğüm tam 1000tl seviyesi ideal oluyor.

Fakat astra mesela 3k tl başlangıcı güzel okutabiliyor kitlesini iyi alıltırmış.

farklı fiyatlandırmalara özgü farklı paketler en temizi oluyor genelde

3 kademede olduğunda bile çoğunluk en ucuzunu çekiyor, para kaybı yaşatıyor onun yerine optimal ve mqx karlılık için benim gördüğüm tam 1000tl seviyesi ideal oluyor.

Fakat astra mesela 3k tl başlangıcı güzel okutabiliyor kitlesini iyi alıltırmış.
Astra'nın oyuncusuyla diğer sunucuların oyuncularını bir tutmamak lazım bence Astra her zaman pahalıydı paket 5000 olsa bile talep devam eder çünkü o paketin ücretini rahatça çıkartıyorlar sunucunun bir nebze uzun ömürlü olduğunu bildikleri için.. Öte yandan paketin içinde numerik olan itemler vesairelerin sayısını arttırıp daha kârlı hale getirilip farklı paketler çıkarılabilir.. bu da bir tercih..

Geri