- Ticaret Puanı
- 7
uzun zamandır dikkatimi çeken bir konu. metin2de işlem yaparken yapay zekadan yardım alan kişilerle bir kitle hep dalga geçiyor. neden geçiyorlar onu da anlamadım. sanki adam MIT'de yazılım okumuşta burada yapay zekadan yardım alan birisi ile dalga geçiyor. okusan okusan boğaziçi üniversitesinde okumuşsundur hadi en babası kralı diyelim. orada okuyan adamın da burada işi ne yani
kimse bu bilgiler ile anasının karnından doğmak ya da okulunu okuyup sonra metin2ye atılmak zorunda değil. yapay zeka da gayet yeterli şekilde yardımcı oluyor. koca koca şirketler okumuş adamları çıkarıp yapay zekaya onların işlerini yaptırıyor biz niye yaptırmayalım ki xd. sanırım buradaki çekememezlik kısmı yapay zekayı kendisi istediği gibi kullanamıyor, kullanamadığı için kullananlara da bir kin besliyor. koskoca jettyx bile grafikleri yapay zekaya yazdırıyor yazdığı her kodda yapay zekanın açıklamaları var, açın zenarise bakın
burada önemli olan kısım doğru promptu bularak maksimum verimi almak. yoksa yapay zekaya bana şu sistemi yaz diyince o sistemi yazmıyor 
siz ne düşünüyorsunuz yorumlarda buluşalım.

siz ne düşünüyorsunuz yorumlarda buluşalım.