GPT ve Metin2

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 23
  • Gösterim Gösterim 535
Bence yapay zeka kontrollü ve doğru adımlarla kullanıldığında ve bunu anlayarak sindirerek devam ettiğinizde ilk başta küçük işler olsa da zamanla büyük işler ve büyük projelerde devrim yaratabilirsiniz. Yıllar sonra yapay zeka insanlık için neler vaat ediyor merakla bekliyorum.

@pasha37 1 tane daha offshopu bu ay yazabilir ama yapay zekanın önümüzdeki 1 yıl yazabileceğini sanmıyorum :D

Yapay zeka artık arama motorlarının yerini almaya başladı ve bilgi üreten siteler, trafik çekemedikleri için kan kaybetmeye başladılar. Bu da şöyle bir tezat doğurdu: Yapay zekanın verilerle desteklenmesi gerekirken, bilgi üreten kaynakların yok olmasına sebep oluyor. Yapay zeka ve teknolojisi çok hızlı gelişti; ancak devletler ve yasalar bu hıza ayak uyduramadı. İleride ne olacağı ise bilinmez.

Ben de bir sistem yazacağım zaman yapay zekadan destek alıyorum ve bu, işleri inanılmaz derecede hızlandırıyor. Özellikle çalışıyor olmamdan dolayı, kısıtlı boş zamanımda sevdiğim hobilerim — yani Metin2 ve kodlama — ile ilgilenmeme olanak sağlıyor.

İşleri hızlandırıyor olsa da her zaman doğru ve iyi sonuçlar ortaya koymuyor. Tabi, çoğu zaman emin olamadığım durumlarda birden fazla yapay zekadan destek almayı tercih ediyorum. Bu da ortaya adeta çorba gibi bir kod çıkmasına neden oluyor; birazı o yapay zekadan, birazı diğerinden geliyor. Ancak bu şekilde iyi bir sonuca yaklaşabiliyorum.

Bütün işi yapay zekaya yaptırmak doğru değil. Her zaman bir bilene danışmak en iyisi. Ben de bazen sistem paylaştığımda diğer insanlar tarafından uyarılıyorum ve kodu tekrar düzenlemek durumunda kalıyorum. Ancak bu şekilde nihai sonuca ulaşabiliyorum.

Geri