Geleceğimiz Hakkında Konuşalım

• Konuyu açan Konuyu açan Whistle
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 28
  • Gösterim Gösterim 756
Değişim her zaman şarttır. Logo değişebilir, ancak ismin değişmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Güçlü bir yönetim ekibi kurularak üyelerle birlikte çeşitli projeler geliştirilebilir.
Ranklar elbette ücretli olabilir; ancak herkesin kolayca alabileceği bir yapı olmamalı.
Rankların belirli bir sınıfı ve değeri olması gerektiğini düşünüyorum.

Öncelikle bu forumun konu açma kuralları başlıkların düzgün olması ve içeriklerin görsel ve video kanıtı olması anlatımların zorunlu tutulması gibi kurallar koyulursa çok daha iyi bir yere gelebilir. Çok karmaşık bir forum düzenine sahipsiniz. Her şey kategoriye ayrılmalı ayrıca.

sistem güzel işliyor. şu döneme ait bu yazılım veya ai çağına ait kategoriler açılması lazım. bir ekip ordusu olması lazım her alandan yani adam mmo oyun alanındakii yazılımınından tut her şeyine kadar paylaşım yapılması lazım. şuan forumun tek sıkıntısı farklı kategorilerin ve konuların hatta paylaşımların olmaması ve forumda çok aktiflik olmaması. eğer kategori zenginliği konu zenginliği oyuncunun veya kullanıcının işine çok yarıyacak (çok) özellikle çok o paylaşım ekibi olacak ki hiçbir yerde olmayan şeyleri paylaşsın forum hype alsın. aktif çoğalsın.

sistem güzel işliyor. şu döneme ait bu yazılım veya ai çağına ait kategoriler açılması lazım. bir ekip ordusu olması lazım her alandan yani adam mmo oyun alanındakii yazılımınından tut her şeyine kadar paylaşım yapılması lazım. şuan forumun tek sıkıntısı farklı kategorilerin ve konuların hatta paylaşımların olmaması ve forumda çok aktiflik olmaması. eğer kategori zenginliği konu zenginliği oyuncunun veya kullanıcının işine çok yarıyacak (çok) özellikle çok o paylaşım ekibi olacak ki hiçbir yerde olmayan şeyleri paylaşsın forum hype alsın. aktif çoğalsın.
Senin ekibi buraya çeksen çok etkili olur bence itja reis

Geri