Yardım Zindan Timer Sorunu

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

narkoz2121

Üye
Üye
Mesaj
4
Beğeni
0
Puan
48
Ticaret Puanı
0
Problem:
3. kat geçildikten sonra bir adet şeytan metini gelir ve onu kestikten sonra 7 tane lanet metini gelir. Gelen 7 metinden doğrusunu bulup yukarı kata çıkılır. Şeytan metinini kestikten sonra doğru metini bul yazısı resimde görüldüğü gibi 2 defa geliyor ve bu yüzden de metinlerin sayısı 2 katı fazlaya çıkıyor. 14 adet metin taşı oluyor.

Tüm bunlardan sonra doğru metni bulup yukarı çıkınca ne mi oluyor?
Mühür katı kısır döngüye giriyor. Hiçbir şey yapmadan hareketsiz kalıyorum ve 5 saniyede bir '' Doğru metini buldun, üst kata çıkıyorsun ve mühür artık bul '' yazısı çıkıp duruyor. Işınlanmadan veya karakter atmadan bu döngü asla son bulmuyor. Biri bir diğerini tetikliyor. Sorunun questten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Neredeyse tüm paylaşılan files dosyalarındaki data/dungeon dosyalarını, quest dosyalarını ve /map içerisindeki metin2_map_deviltower1 dosyalarını denedim. Game source dosyasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tüm timer fonksiyonlarını başka fileslerin game source dosyalarıyla karşılaştırma yaptım ve değiştirip denedim sonuç nafile. GM hesap ve normal player ile ayrı ayrı denedim. Kısacası aklıma gelebilecek her türlü şeyi denedim.

O kata geldiğimde şöyle bir SYSERR alıyorum. İnternette çok araştırmama rağmen bulamadım. Son çarem böyle bir yazı hazırlamaktı. Ufacık bir fikriniz bile varsa denemeye açığım. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.

Kod:
SYSERR: Jan 12 14:13:19 :: _clear_server_timer: LUA PREVENT: Wrong argument on ClearServerTimer!
SYSERR: Jan 12 14:13:19 :: AddServerTimer: already registered server timer name:devil_stone4_update arg:660000
SYSERR: Jan 12 14:13:19 :: AddServerTimer: already registered server timer name:devil_stone4_fail1 arg:660000
SYSERR: Jan 12 14:18:19 :: AddServerTimer: already registered server timer name:devil_stone4_fail2 arg:660000
SYSERR: Jan 12 14:23:19 :: AddServerTimer: already registered server timer name:devil_stone4_fail arg:660000

Buda Ejder Sysser Ejderdede Metinler Bosslar Herşey Çift Çift geliyor diğer fileslerde denedim benimkinde tek böyle sourceyide gezdim ama bulamadım sanırsam clear_server silmiyor kayıtlı kalıyor diye düşünüuorum

SYSERR: Mar 27 08:52:38 :: _clear_server_timer: LUA PREVENT: Wrong argument on ClearServerTimer!
SYSERR: Mar 27 08:52:38 :: AddServerTimer: already registered server timer name:geri_dondu_1_ arg:207

Arkadaşlar sorunum aynen bu şekil servertimerle çalışan herşey çift çift oluyor ejderha catacomb felan hepsi aynı farklı fileslerde çalışan questler bende bu şekilde src kodlarını karşılaştırdım hepsini fakat sorun ne srcde nede questlerde anlayan varmıbu konuyu birde sunucu saatinide ayarladım ama nafile bilen varmı

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
 
Son düzenleme:
Kore fixi mi uyguladın filese? Eğer öyleyse işlemleri geri almayı dene.
 
turkmmodaki fixlerden uygulanmış altyapıya ondan olabilirmi
Sadece tahmin.. o fixleri hiç uygulamadım ve bugüne kadar da hiç bir questte böyle bir sorun yaşamadım. O fixlerin içinde questlerle alakalı olan kısımlarda var, belki o yüzden olabilir.
 
Geri
Üst