Yapay zeka önerileri

YunusEmreOfficial

Lyrion ¿
Moderatör
Etkinlik Yöneticisi
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
4
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi günümüz artık yapay zeka modelleri oldu. Ne yazık ki ücretsiz kotalar çok çabuk doluyor. Ve dahası alınana sonraki kotalarda projelerde çok çabuk bitiyor.
Benim localimde olabilir yada online vs olabilir kullanabileceğim uzun kotalı yada free yapay zeka modeli varmı. Daha çok kodlamada kullanıcam. Şuan birşey üzerinde uğraşıyorum. Eğer olursa free olarak kullanabileceğimiz bir yapı oluşturucam. Dediğim gibi kullanışlı olursa konusunu açarım. Sizin kullandığınız yada öneriler yapay zekalarınız neler ??

400 tlye felan gemini pro var 18 aylık al kafan rahat etsin lokalde bulamazsın.

400 tlye felan gemini pro var 18 aylık al kafan rahat etsin lokalde bulamazsın.
400tlmi bakayım hemen.

1788201435019.webp

Çalışmaya başladı bakalım.
😂

1788202384913.webp

İyi haber. Agentden de çıkardım. Artık şuanda visual code de çalışıyor. Ramdan yiyo ama pcdeki özelliklerden kaynaklı kasma donma yorma vs yapmıyor.

Küçük not; proje değişikliklerinde agent modunu açmak gerekiyor. Sanırım daha gelişmemiş modeli kullanıyorum.
😂 😂 😂

Yani hala önerilerinize açığım.

32183 eklentisini görüntüle

İyi haber. Agentden de çıkardım. Artık şuanda visual code de çalışıyor. Ramdan yiyo ama pcdeki özelliklerden kaynaklı kasma donma yorma vs yapmıyor.

Küçük not; proje değişikliklerinde agent modunu açmak gerekiyor. Sanırım daha gelişmemiş modeli kullanıyorum.
😂 😂 😂

Yani hala önerilerinize açığım.
ücretli misin diyince öğrenci olduğunuzu anlıyorum demesi :DDDDD

Geri