- Ticaret Puanı
- 7
şu aşamaya herkes gelir ya daha bir şey yapmadım kiSen kendini aştın bak bu yolun sonu Hasan Musk sjs
şu aşamaya herkes gelir ya daha bir şey yapmadım kiSen kendini aştın bak bu yolun sonu Hasan Musk sjs
sıfırdan map oluşturucam ya metin2nin eski maplerinden kurtaracaz oyunuelinde unreal engine varken çok üst düzeyi çıkar heightmap bence de yeterli
Metin22kabaca mavi 1. metin2de de böyle duruyor olması lazımtabi haritalardaki yırtılmalar falanda işin cabası.
24819 eklentisini görüntüle
metin2 isimli templateyi bozduğum için metin22 olduMetin22Metin3 bekliyordum hocam
![]()
kabaca mavi 1. metin2de de böyle duruyor olması lazımtabi haritalardaki yırtılmalar falanda işin cabası.
24819 eklentisini görüntüle
aynısı vallaKabası bitmiş, bu hızla 1-2 güne aşağıdaki gibi olur gibi
24821 eklentisini görüntüle
heightmap kısmında iki ihtimal varKanka heightmap i official maplerden alıp şu şekil ayar çeksene manyak işler çıkar gibi
şimdilik kalan ayarların hepsini bu güzel ormanlık haritada yapmayı düşünüyorum. küçük ama hoş bir yer sevdim. lümen ve dx12 olmadan böyle gözüküyor ama doğru ayarlarla çok daha güzel gözükeceğine eminim. artık karakterlerin genel yapısını animasyonlarını felan entegre etmeye başlayacağım.
yok ya bir yerde tıkanacak hissediyorumÇok iyi gözüküyor. Metin3 değil Metin536263625 olacak böyle giderse![]()
projeyi paylaş hep birlikte tıkanalım ya batar ya çıkar kafasıyok ya bir yerde tıkanacak hissediyorum
projeyi paylaş hep birlikte tıkanalım ya batar ya çıkar kafası![]()
şimdilik kalan ayarların hepsini bu güzel ormanlık haritada yapmayı düşünüyorum. küçük ama hoş bir yer sevdim. lümen ve dx12 olmadan böyle gözüküyor ama doğru ayarlarla çok daha güzel gözükeceğine eminim. artık karakterlerin genel yapısını animasyonlarını felan entegre etmeye başlayacağım.
gel bi çapala sana zahmetOtlar vurulacak olmuş