unreal engine 5

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 50
  • Gösterim Gösterim 1K
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Yeni şeyler öğrenip, tecrübe kazanmak için yapılabilecek iyi bir proje, oyunu farklı platformlara portlamaya çalışmak, farklı motorlarla yeniden yapmayı denemek güzel girişimler, başarılar. :coffee:
teşekkürlerrrr

animasyon ayarlarını import edince bozuldu o yüzden en baştan tasarlıyorum konuya o yüzden güncelleme gelmiyor bir kaç gündür animasyon zormuş :D

proje bi kayboldu sıfırlandı ayarları bozuldu derken şuan geri toparladım gibi kaldığım yerden. bugünde combo kısmını ayarladım bu tabi saldırıya bağlanacak ama şimdilik combo için yaptığım animasyonları göstermek istedim. eline silahta koydum. keyifli seyirler.

hasan bey elinize emeginizi sağlık😍

iç sesim :
bi bırakın şu metin2yi de hayatımıza 4 elle sarılalım her yeni bir paylasım yeni bir umut ve mutluluk verio gecmise cekiyorsunuz🙂

hasan bey elinize emeginizi sağlık😍

iç sesim :
bi bırakın şu metin2yi de hayatımıza 4 elle sarılalım her yeni bir paylasım yeni bir umut ve mutluluk verio gecmise cekiyorsunuz🙂
hem hayata sarılıp hem de metin2 ile ilgilenebilirsiniz :D teşekkür ederim

Emeğinize Sağlık Bencede Mükemmel Bir Porje Olmuş Keyif Alarak Azar Azar Uğraşsanız Bile Bence Güzel Şeyler Çıkartabilirsiniz Takipteyim. Başarılar Dilerim.

knk BP yerine C++ UE5 kullanman daha iyi olabilir, ue de c++ daha basit geliyor bana

şuanlık konu kilitlenebilir. unreal benim için baya zorlayıcı. unity ile önce her şeyi öğrenerek gidip daha sonra gerekirse unreale geçirmeyi düşünüyorum. hem diğer forumda unity için paylaşılan map araçları benim kafamdaki fikre daha çok uyuyor. şuan için unreali rafa kaldıracağım. takip eden herkese teşekkürler.​

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri