Unity ile Metin2 Geliştirme

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 16
  • Gösterim Gösterim 413
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Şöyle bir atmosfer sezdim videoda

tenor.gif

Aaa beyinsiz savaşçı :d

animasyonları yine koşma ve bekleme şeklinde hallettim. terraine yapışması ve objelerin içinden geçilmemesi için çalışmalarım sürüyor. saç modelini de bağladım bir şekilde ama doğru mu yanlış mı bilemedim baya zorlandım.

core games diye bir platform var kod yazmadan oyun geliştiriliyor diyorlar bir bak istersen, orda sıfırdan meti2 benzeri bir oyunda çıkartabilirsin.

saldırı animasyonlarını geçirdim ve space tuşuna göre ayarladım. unrealde becerememiştim bunu burada kolaymış :D şimdi şey sorunum kaldı. saçı bağlayınca karakterin elindeki silah gidiyor onu nasıl çözeceğimi bulamadım. bir de aslında binaların içinden geçmemeyi ayarlamıştım ama videoda failledi ilginç şekilde. hareket hızım çok yüksek diye mi giriyor acaba kontrol edeceğim

konu kapatılabilir.

topluluğa katkım olsun. savaşçı karakteri yüklü elinde silahlı şekilde bazı temel fonksiyonlarla birlikte ve map textureler import edilmiş şekilde hazır unity projesi. buradan alan biri belki daha çok geliştirir. metin2deki gibi kamera yönetimi mevcut. fare tekerleği ile yakınlaştırıp uzaklaştırabilir veya sağ tık basılı tutarak metin2deki gibi çevirebilirsiniz. w a s d ile yürüyebilir space ile saldırı animasyonunu çalıştırabilirsiniz. mavi1 meydanda doğar.

projenin son haline dair video:

aşağıda add butonuna tıklayıp add project from diske basarak ekleyebilirsiniz diye düşünüyorum denemedim. olmazsa yeni proje açın kalanını içine importlayın.

1754745819683.webp

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri