- Ticaret Puanı
- 0
Windows işletim sistemini gerçekten de sadece ama sadece TFT gibi oyunlar ve Visual Studio gibi belli başlı programlar sadece o platformda destekli diye kullanıyordum. Ancak Windows işletim sisteminin koca bir spyware virüsü olması beni hep rahatsız etmiştir. Steam Deck gibi konsolların popülerleşmesiyle beraber Linux çok daha iyi laptop pil ömrü, hibrit grafik desteği ve oyun desteği sunmaya başladı, ben de bir daha deneyeyim dedim. İyi ki denemişim.
İlk çalıştırmadaki sadelik ve kolaylık beni kazandı.
İstediğim programları da tek tıkla kurabileceğim bir uygulama mağazasının olması da büyük kolaylık.
Kullandığım tarayıcı da varsayılan olarak kurulu geldi ve bütün tarayıcı eklentilerimi kurdum.
Sonra bir de oyun desteği nasıl diye baktım, NFS Heat sorunsuz çalıştı.
Son olarak bir de karanlık temayı etkinleştirip Minecraft da kurdum. Şimdilik her şeyden çok memnunum.
İlk çalıştırmadaki sadelik ve kolaylık beni kazandı.
İstediğim programları da tek tıkla kurabileceğim bir uygulama mağazasının olması da büyük kolaylık.
Kullandığım tarayıcı da varsayılan olarak kurulu geldi ve bütün tarayıcı eklentilerimi kurdum.
Sonra bir de oyun desteği nasıl diye baktım, NFS Heat sorunsuz çalıştı.
Son olarak bir de karanlık temayı etkinleştirip Minecraft da kurdum. Şimdilik her şeyden çok memnunum.