Turuncu Sitede Büyük Fight

krmavsr

Üye
Üye
Ticaret Puanı
3
Turuncu Sitede Büyük fight çıkmış, Şimdi link vermeyim ban man yeriz burda durduk yere :D . Konu da Webpaneli geliştirenler arasında çıkmış, öyle şeyler dönüyo ki dedim noluyo. Bakmak isteyenler kendi isteği ile baksınlar sonra ben garışmıyom ha :D

Dolandırıcı ahmet piyasaya girmek için birşeyler deniyor fazla birşey yok
valla şahsı pek tanımıyorum, webpaneli bayağıdır arıyordum yalan yok ama her paneli satmaya çalışan abzürt fiyat çekti. Kavganın aşırı yönlü dağılması da komiğime gitti o yüzden paylaşım açtım. birde panelin gelişmemiş versiyonlarını vermeye çalışıyolardı. Neyse elimde bir panel var bakalım entegre etmeye çalışıcam kendi filesime :D

valla şahsı pek tanımıyorum, webpaneli bayağıdır arıyordum yalan yok ama her paneli satmaya çalışan abzürt fiyat çekti. Kavganın aşırı yönlü dağılması da komiğime gitti o yüzden paylaşım açtım. birde panelin gelişmemiş versiyonlarını vermeye çalışıyolardı. Neyse elimde bir panel var bakalım entegre etmeye çalışıcam kendi filesime :D
Ahahah kaosdan faydalan takıldıgın yerlerde özelden yazabilirsin

hezarfen lavuğun teki ya çok muhabbet etmeye gerek yok elemanla dolandırıcılıktan banlanmıştı şimdi geri açılmış niye açıldı anlamadım

hezarfen lavuğun teki ya çok muhabbet etmeye gerek yok elemanla dolandırıcılıktan banlanmıştı şimdi geri açılmış niye açıldı anlamadım
O sitede değişik olaylar oluyor ya hasan adama sen bir dolandırıcısın dedim diye banlandım ilginc şeyler dönüyor ve kollama haddinden fazla çok

O sitede değişik olaylar oluyor ya hasan adama sen bir dolandırıcısın dedim diye banlandım ilginc şeyler dönüyor ve kollama haddinden fazla çok
kaç yıldır biliyorum ben o siteyi içindekilerini de bilirim yönetimini de bilirim. oradakiler de beni bilir. oradaki 15 yıllık hesabıma değer verdiğimden çok konuşmak istemiyorum haklarında. yoksa zaten kimin ne bok olduğunu herkes biliyor xd

Turuncu sitenin adminlerinde mi var yoksa sınırlı sürede mi atıldı bilmiyorum. Ama şikayetçi de olsan buradaki gibi kontrol edilmiyor sanırım anlamadım. Ama oraya düşen warezler, sistemler inanılmaz fazla. herhalde altından kalkamıyorlar.
Geçmiş olsun berkaydan bahsediyorsun hezarfenin pcden .txt bile alınmaz o denli yaramaz eleman
Aynen sanırım berkay dı, Teşekkür ettim geçmiş olsun dileğin için.

Turuncu sitenin adminlerinde mi var yoksa sınırlı sürede mi atıldı bilmiyorum. Ama şikayetçi de olsan buradaki gibi kontrol edilmiyor sanırım anlamadım. Ama oraya düşen warezler, sistemler inanılmaz fazla. herhalde altından kalkamıyorlar.
eskiden süper yöneticiydi co admin oldu mu hatırlamıyorum bu olaydan sonra banlandı yönetimden de kovuldu.

nasıl aklandı bilmem de güvenilir biri değil yani eyübüm sende biliyosundur
ben bu arkadaşı banlattım beni dolandırmıştı deprem zamanıydı :D sonra banlandığı halde yönetime almışlardı yönetimdeyken söylemiştim bunu belirtmiştim açıklama yapmamışlardı enteresan :D yersen piyasayı bırakıyor yemezsen dolandırır geçer öyle birisi

Kaosla beslenen bi tayfa gördüm burda maşallah :D​

Geri