TKMT2 tarzı pazar stok sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan isthambul1453
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 31
  • Gösterim Gösterim 914
olabilir, fatihbabında zamanında bilhassa yaptığı sistemler ile sesini server geliştiricilerine ve geniş çevrelere duyurmayı başarmış olması ve hala yaptığı sistemlerin bile konuşuluyor olması fatihbabın ne kadar başarılı bir geliştirici olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor, tabi ki piyasaya fatihbab dışında da çok fazla değerli isim geldi geçti yön verdi ama bana soracak olursan bu metin2 piyasasında etkisi azımsanamayacak kadar büyük olan isimlerden birisiydi fatihbab
adamı tutmasalar python ve lua ile offline shop yazacaktı da tuttular işte

olabilir, fatihbabında zamanında bilhassa yaptığı sistemler ile sesini server geliştiricilerine ve geniş çevrelere duyurmayı başarmış olması ve hala yaptığı sistemlerin bile konuşuluyor olması fatihbabın ne kadar başarılı bir geliştirici olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor, tabi ki piyasaya fatihbab dışında da çok fazla değerli isim geldi geçti yön verdi ama bana soracak olursan bu metin2 piyasasında etkisi azımsanamayacak kadar büyük olan isimlerden birisiydi fatihbab
o zamanın şartlarına göre mükemmel işler yapıyordu

adamı tutmasalar python ve lua ile offline shop yazacaktı da tuttular işte

Asıl soru tkmt2 bunu 2089m ya da 34k ile nasıl yaptı :D
Zamanının çok ötesinde bir projeydi, geliştiricileri benim gözümde dönemin çok ötesindeydi, hala yaptıkları işleri tekrar kullanmaya veya sıfırdan yazmaya çalışan farklı geliştiriciler olması bile onlar için övgüdür bana göre, benim çok beğendiğim bir projeydi bu sorunun cevabı çoğunlukla quest ve python, geliştiricilerini tanımıyorum bu arada not olarak ekleyeyim.

Zamanının çok ötesinde bir projeydi, geliştiricileri benim gözümde dönemin çok ötesindeydi, hala yaptıkları işleri tekrar kullanmaya veya sıfırdan yazmaya çalışan farklı geliştiriciler olması bile onlar için övgüdür bana göre, benim çok beğendiğim bir projeydi bu sorunun cevabı çoğunlukla quest ve python, geliştiricilerini tanımıyorum bu arada not olarak ekleyeyim.
Böyle oyunlar her daim olması gerekiyor bence bu şekilde hem daha çok ilham da oluyor geliştiricilere TK MT2 gibi projelerin olması.

T**** Kara, yurt dışı menşeili bi şirkette yazılımcıydı diye hatırlıyorum gerçekten hala devam etseydi şuan ne Aeldra ne elveron konuşuluyodu

Vay be TKMT2 hayran kaldığım bir sunucu sistemleri olsun, kitlesi olsun cidden harika ötesi bir sunucuydu bu sistemde cidden çok iyi paylaşım olmuş elinize sağlık

@okan4141 böyle bir şey paylaşmıştı harhalde :unsure:
Benim yaptığım inidirim kuponu gibi birşeydi mesela oyun yöneticileri 10 tane indirim kuponu paylaşıyor sen bu kodu satıcıda girerek ürünü indirimli alıyordun. Bir daha o kod kullanılmıyor ve her ürünü indirimli alamıyordun shop_item.sql da bi stun daha eklemiştim mesela 1 yaptığında o ürün %25 indirimli gibi oluyor hatta indirimli ürünlerin kenarında küçük ikon da çıkıyordu ve tooltiplerinde indirimli fiyatı da yazıyordu.

Benim yaptığım inidirim kuponu gibi birşeydi mesela oyun yöneticileri 10 tane indirim kuponu paylaşıyor sen bu kodu satıcıda girerek ürünü indirimli alıyordun. Bir daha o kod kullanılmıyor ve her ürünü indirimli alamıyordun shop_item.sql da bi stun daha eklemiştim mesela 1 yaptığında o ürün %25 indirimli gibi oluyor hatta indirimli ürünlerin kenarında küçük ikon da çıkıyordu ve tooltiplerinde indirimli fiyatı da yazıyordu.
konusunun linkini paylaşma şansın var mı acaba incelemek isterim :)

konusunun linkini paylaşma şansın var mı acaba incelemek isterim :)
Şimdi işe gidiyorum kanka. Fakat büyük ihtimalelle güncel versiyonu bu sistemleri eklemek için indirdiğim Files ile birlikte yok oldular. Bu Muhammed’in (Mali) Free Shop İkon gibi bir eklentisi vardı onu kurmak gerekiyor ama yine de bakarım atarım sana.

Vers2:
//

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
bu haliyle razuning v5 e atıp değiştirip oyuna girip deneme amaçlı sistemi test edebilirsiniz sonradan bir sorun daha vardı pazar açınca stok görünmesi falan onu da py taraflı fixledim ondan dolayı beklettim fixleyip öyle kullanırsınız diye nasip bugüneymiş

Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

kanıt

Son düzenleme:
Geri