- Ticaret Puanı
- 0
merhaba takılan saçları kostüm penceresinde göremiyorum ve herhangi bir syserr bulunmuyor. daha önce yaşayan olduysa veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
düzenleme: bazı arkadaşlar anlamakta güçlük çektiği için fotoğraf ekliyorum fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim yerden kostüm penceresi açılıyor ya hani işte oraya takılan saç gözükmüyor. hala ısrarla saç için böyle bir yer yok diyen arkadaşlarımız var. oraya "saç stili" diye ben yazdım zaten kostüm penceresi normalde o her serverda bulunan, neyini anlamıyorsunuz hala saç penceresi yok diye anlamadım
-Fotoğrafta sorun yok mesela saç gözüküyor orada ve çıkartılabiliyor. Fakat üstteki gyazo linkindekinde saç gözükmüyor
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
düzenleme: bazı arkadaşlar anlamakta güçlük çektiği için fotoğraf ekliyorum fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim yerden kostüm penceresi açılıyor ya hani işte oraya takılan saç gözükmüyor. hala ısrarla saç için böyle bir yer yok diyen arkadaşlarımız var. oraya "saç stili" diye ben yazdım zaten kostüm penceresi normalde o her serverda bulunan, neyini anlamıyorsunuz hala saç penceresi yok diye anlamadım
-Fotoğrafta sorun yok mesela saç gözüküyor orada ve çıkartılabiliyor. Fakat üstteki gyazo linkindekinde saç gözükmüyor
Son düzenleme:
Piyasada gördüğün çoğu sunucu zaten bana ait, Dilersen özelden isimlerini ve tüm kanıtlarını iletebilirim. CH Sınırı 1.200 diye bir durum yok, bunu 2.500'e çıkarttırdığım günleri hatırlıyorum. Ayrıca 6.500 online aldığım sunucum dahi oldu ki pazar sayısından veya yan hesaplardan bahsetmiyorum, özelden tüm dosyalarını ve kanıtlarını iletebilirim. Burada isim vermememin sebebi 2011'de bu piyasaya girdim, 2014'e kadar bir çok sunucu açtım ve o zamanlar kaynak yok denebilecek kadar azdı. 2015-2019 arası uzun bir ara verdikten sonra 2019'da bir firmanın hazır filesini kullanmaya başladım ve 2019'dan bu yana yaklaşık 14 adet 55-120 sunucusu çevirdim ancak elimde source olmadığı için artık bir yere kadar iyi bir oyun sunabiliyorduk ve hem daha fazla bilgi sahibi olmak ve C++ / Python öğrenmek için kendi filesimi çıkartmaya karar verdim. Soru cevaptaki sorduğum sorular benim Source konusundaki bilgisizliğim, tahmin edersin ki bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Belirtmek isterim ki bu gün iyi bir onlineli sunucuya sahip olmak için de kendi filesin olmak ve source konuları hakkında iyi bir bilginin olmasına gerek yok, Bir çok yüksek onlinede test edilmiş firma filesleri ve files geliştiricileri mevcut, droplarını giydirerek 2-3 gün hazırlık sonucunda güzel bir reklam ile yüksek online açılışı sağlanabiliyor. Konunun diğer kısmına gelecek olursak sana kimse öneride bulunmadı, sadece bu durumun normal olduğunu ve bir çok sunucunun da bu şekilde kullandığı belirtildi.