- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba, iyi çalışmalar. Yardımınızı rica ediyorum.
Kendime ait bir yapı düzenliyorum ve birçok istediğim sistemi kendim eklemeye çalışacağım. Fakat bu sistemlerin sıkıntısız çalışan bir files'ı var mı önerdiğiniz?
Aşağıda eklemeyi düşündüğüm bazı sistemler bulunuyor:
Kendime ait bir yapı düzenliyorum ve birçok istediğim sistemi kendim eklemeye çalışacağım. Fakat bu sistemlerin sıkıntısız çalışan bir files'ı var mı önerdiğiniz?
Aşağıda eklemeyi düşündüğüm bazı sistemler bulunuyor:
- #define ENABLE_DUNGEON_RELOAD_RECOVERY
Zindandan düşen oyuncunun kaldığı yerden devam etmesini sağlar. - #define ENABLE_DUNGEON_INFO_SYSTEM
Zindanların sürelerini ve soğuma sürelerini takip eden panel. - #define ENABLE_DUNGEON_MACRO_PROTECTION
Zindan içinde bot kullanımını engelleyen şifreli doğrulama. - #define ENABLE_FARM_PROTECTION_SHIELD
Farm bölgelerinde hile ve bot kullanımına karşı koruma kalkanı. - #define ENABLE_BOSS_SECURITY_SETTINGS_SYSTEMS
Bossların güvenli bölgeye çekilmesini veya bugda kalmasını önler. - #define ELISIA_REGEN_CHANNEL_SECTION
Bossların tüm kanallarda (CH) aynı anda çıkmasını sağlar. - #define ENABLE_NO_STUN_CHARACTERS
Karakterlerin sersemleme (stun) almamasını sağlayan mekanizma. - #define ENABLE_BATTLE_ZONE_FREE_FOR_ALL
Herkesin tek olduğu (FFA) özel savaş alanı etkinliği. - #define ENABLE_BOSS_DAMAGE_RANKING
Bosslara en çok hasar vuranları sıralayan takip sistemi.