Çözüldü sistem ekleme

• Konuyu açan Konuyu açan niko4545
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 161
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

niko4545

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
selamün aleyküm arkadaşlar zindan takip sistemi ekledim py tarafını bi türlü yapadım yardımcı olurmusnuz rica etsem iyi forumlar

nerelerde sorun yaşıyorsun dosyaları sysseri falan yükle yardımcı olalım

Nasıl bir sorun alıyorsun? hangi konuda yardıma ihtiyacın var detay belirtebilir misin

Ben de oyuna bir panel eklemek istiyorum fakat .py dosyasını yazdım ve root'un içerisine yükledim sonrasında tuş atamalarını game.py üzerinden hallettim fakat eklediğim .py dosyasını bulamıyor client. Debug ile giriş yaptığım da şu hatayı alıyorum; SYSERR: ImportErrorSYSERR: :SYSERR: No module named uiPanel. Bu sorunu nasıl çözebilirim root içerisinde böyle bir dosya var ama görmüyor

Ben de oyuna bir panel eklemek istiyorum fakat .py dosyasını yazdım ve root'un içerisine yükledim sonrasında tuş atamalarını game.py üzerinden hallettim fakat eklediğim .py dosyasını bulamıyor client. Debug ile giriş yaptığım da şu hatayı alıyorum; SYSERR: ImportErrorSYSERR: :SYSERR: No module named uiPanel. Bu sorunu nasıl çözebilirim root içerisinde böyle bir dosya var ama görmüyor
importlara eklediniz mi ?

Adsız.webp

aldığım hata böyle arkadaşlar

@algia sorunu bağlanıp çöznmüştür kapatılabilir

Dosya Eklentileri

• 0516_011057.webp
    0516_011057.webp
    390,5 KB · Gösterim: 9
Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri