- Ticaret Puanı
- 0
Prime Anti Cheat Tanıtımı
Uzun süredir Metin2 üzerinde kullanılan hileleri, mevcut anti-cheat sistemlerini ve bunların çalışma mantıklarını inceliyorum. Bu süreçte gördüğüm, duyduğum ve kendi tespit ettiğim birçok hile girişimini analiz ederek, kontrolü mümkün olduğunca server tarafına alan, client tarafını ise yalnızca destekleyici olarak kullanan bir anti-cheat sistemi geliştirdim. Amacım yalnızca belirli hileleri engellemek değil, oyunun temel mekaniklerini server tarafında doğrulayarak hilelerin oluşmasını mümkün olduğunca engellemektir. Sistem bugüne kadar 4-5 farklı aktif sunucuda kullanıldı. Gerçek oyun ortamında edinilen tecrübeler doğrultusunda birçok fonksiyon yeniden düzenlendi, farklı çalışma mantıkları geliştirildi ve performans ile kararlılık açısından gerekli optimizasyonlar yapıldı.
Teleport
Wall Hack
Wait Hack
Range Hack
Move Speed
Attack Speed
Bot Kontrol Sistemi
EXE Inject Engellemesi
Animasyon Engellemesi
Mob Lock Hile Koruması
Global HWID Ban Sistemi
Dosya Bütünlük KorumasıNot: Mevcut hilelerin büyük bölümü zaten server tarafında kontrol edilmekte.
Yazılı olmayan birçok ek güvenlik ve analiz modülü, koruma içerisinde yer almaktadır.
Server ve client tarafında bulunan koruma modüllerinin yalnızca yaklaşık %20'sini tanıtımını yaptım.
Vakit buldukça diğer koruma sistemlerini de detaylı şekilde tanıtım konusuna eklemeye devam edeceğim.
Prime Anti Cheat Tanıtımı
Metin2 üzerinde yaygın olarak kullanılan hileleri ve mevcut koruma sistemlerini uzun süredir inceliyorum.
Birçok sistemin client tarafına fazla güvendiğini, yalnızca basit kontrollerle çalıştığını gördükten sonra,
kontrolü server tarafına alan, client tarafı ile desteklenen bir anti-cheat sistemi geliştirdim.
Not: Mevcut hilelerin büyük bölümü zaten server tarafında kontrol edilmekte.
Yazılı olmayan birçok ek güvenlik ve analiz modülü, koruma içerisinde yer almaktadır.
Teleport
Wall Hack
...- PrimeAC
- Yanıt: 7
- Forum: Files / Model / Sistem Satışı
Neden Ücretsiz?
Neden Ücretsiz?Çünkü insanların, oyuncuların bilgisayarına zararlı yazılımlar yerleştirmeden, gereksiz yetkiler istemeden ve gizliliğe müdahale etmeden de güçlü bir anti-cheat sisteminin geliştirilebileceğini görmesini istiyorum. Prime Anti Cheat'in temel mantığı; mümkün olduğunca server-side doğrulama, minimum client müdahalesi ve maksimum güvenliktir.
Aynı zamanda sistemin daha fazla sunucuda kullanılması, farklı oyun yapılarında çalışması ve kullanıcıların gerçek kullanım deneyimlerinden gelen yapıcı geri bildirimlerle daha da gelişmesi benim için oldukça değerlidir. Yeni sürüm test aşamasındadır gelecek dönüşlere hızlıca fixler yapılarak geliştirilmeye devam edilecektir.
Aynı zamanda sistemin daha fazla sunucuda kullanılması, farklı oyun yapılarında çalışması ve kullanıcıların gerçek kullanım deneyimlerinden gelen yapıcı geri bildirimlerle daha da gelişmesi benim için oldukça değerlidir. Yeni sürüm test aşamasındadır gelecek dönüşlere hızlıca fixler yapılarak geliştirilmeye devam edilecektir.
Ücretsiz Süreç
Ücretsiz SüreçÜcretsiz kullanım süreci şu an için yaklaşık 2-3 ay olarak planlanmaktadır. Bu süreç içerisinde sistemi kullanan ve yapıcı geri bildirimleriyle gelişimine katkı sağlayan sunucuların lisans süreleri, katkılarına göre lisans süreleri uzatılacaktır.Mümkün olduğunca sağlam, kararlı ve uzun ömürlü bir anti-cheat sistemi oluşturmaktır.
Ücretsiz Süreç Sonrasında
Ücretsiz Süreç SonrasındaÜcretsiz kullanım sona erdiğinde yüksek veya ulaşılması zor ücretlerle karşılaşmayacaksınız.
Hedefim; piyasadaki en uygun fiyatlı, en kararlı ve en ulaşılabilir anti-cheat çözümlerinden biri olmak.
Anti-cheat dışında da teknik konularda güvenilir, ulaşılabilir ve uygun maliyetli destek sunmayı hedefliyorum.
Uzun vadeli güvene dayalı bir iş birliği kurarak her zaman destek alabileceğiniz güvenilir bir hizmet sunmaktır.
Hedefim; piyasadaki en uygun fiyatlı, en kararlı ve en ulaşılabilir anti-cheat çözümlerinden biri olmak.
Anti-cheat dışında da teknik konularda güvenilir, ulaşılabilir ve uygun maliyetli destek sunmayı hedefliyorum.
Uzun vadeli güvene dayalı bir iş birliği kurarak her zaman destek alabileceğiniz güvenilir bir hizmet sunmaktır.
İletişim
İletişim
Forum DM: 7-24 aktif
WhatsApp: +44 7828 795 927
Web Site:
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Discord Kanalı: discord.gg/BsATzmUq9EKurulum, gerekli bilgilendirme ve teknik destek tarafımca sağlanacaktır.
Geri bildirimde bulunan herkese en kısa sürede dönüş yapılacağını belirtmek isterim.