Sizce metin2tr’de neden hile bitmiyor?

Önceden bende öyle düşünürdüm. İstese engeller elinde kaynak dosyaları cart curt herşeyi var vs. diye, ama günümüze bakıldığında benim düşünceme göre en büyük koruma sağlayan Vanguard var yani valorant, milyon dolarlık yazılım kullanıyolar. Ama onu bile aştılar ve kullanıyorlar. Basit yöntemle pcden vanguardı kaldırıp clienti kopyalayarak tamamen bütün korumaları diskalifiye edebiliyorlar. Sistemler ne kadar gelişirse gelişsin, hile yapan adam sektörde olduğu sürece her şeyi deler geçerler. Bu yüzden bu inancım kırılmıştı. O yüzden çok takmamak lazım olabildiğince engelle geç.
Avrupa birliğinin insan hakları cart curdundan hepsi. Adam uygulamasında nefes bile aldırmaz ama uyması gereken kanunlar var.

Oyun dünyası özerk olması gereken bir alan nasıl facebook tüm telefonları kontrol ediyorsa ben de milhonlarca dolar harcadığım oyunumu kontrol edebilmeliyim.

Avrupa birliğinin insan hakları cart curdundan hepsi. Adam uygulamasında nefes bile aldırmaz ama uyması gereken kanunlar var.

Oyun dünyası özerk olması gereken bir alan nasıl facebook tüm telefonları kontrol ediyorsa ben de milhonlarca dolar harcadığım oyunumu kontrol edebilmeliyim.
Keşke dediğin gibi olsa ama malesef öyle bir şey şuan için mümkün görünmüyor.

beyler bu arkadaşın banı ne zaman açilcak bilgisi olan var mı başka h angi olaylar olacak az dahaa birşeyler öğreneydik .d @hexe

bir çok yerde özellikle avrupa düzeyinde herkes tetikde ne olduysa bu kişiden sonra oldu m2dev e filan uyari gitmiş ve mahkemelik olmuşlar galiba cloudflare ye de bildirmişler ortalık karışık gibi

kanka sende nasıl das*ak var gizli gizli takip ediyordum seni elveron deidn elveron sahibi kaçtı 2 aydır yok vegas dedin vegas tüydü

gf wiki admini dedin onu da işinden ettin GF wiki adminini şutladı ve sen bunların hepsinin olacağını bu olaylar olmadan önce söyledin :D seni de araştırdım üşenmedim hereyere seni sordum sen ya ajansın ya da gf çalışanı :D

baljit topuklayalı çok oldu kaçtığını sanıyor ama yanılıyor, sıra owsap da ve sonra tabi ki Türkiye ve forumlara gelecek olan ihtarname, webzen ile gizli soruşturma başlayalı 1 sene oldu, avrupa komisyonunda konuşma dahi yapıldı mevzular çok derin.. forumdaki bir çok bilinen developere de geçmiş olsun şimdiden. Oyun firmaları olup geçmişte oyun firmalarında çalıştıkları ve daha sonra m2 pvp ye giriştiklerine dair tüm hepsinin çalıştığı yerlere tek tek ihtar ve dava süreci başlar yakında.

baljit topuklayalı çok oldu kaçtığını sanıyor ama yanılıyor, sıra owsap da ve sonra tabi ki Türkiye ve forumlara gelecek olan ihtarname, webzen ile gizli soruşturma başlayalı 1 sene oldu, avrupa komisyonunda konuşma dahi yapıldı mevzular çok derin.. forumdaki bir çok bilinen developere de geçmiş olsun şimdiden. Oyun firmaları olup geçmişte oyun firmalarında çalıştıkları ve daha sonra m2 pvp ye giriştiklerine dair tüm hepsinin çalıştığı yerlere tek tek ihtar ve dava süreci başlar yakında.
Şu mobile2cilerin işleri komedi adamlar yüzsüz yüzsüz fuara katılmışlar :d

Şu mobile2cilerin işleri komedi adamlar yüzsüz yüzsüz fuara katılmışlar :d

yüzsüzlük üst düzey onlarda ya tek o değil onların içinden çıkmış birisi sıfırdan oyun şirketi kuruyoruz diyerek webzen ceosu ile m2 üzerinde anlaşmaya gittiler ama koreliler çok iyi niyetli ki adamı araştırmamışlar bile geçmişte korsan oyun yönettiğini vs vs.. Baklava götürmüşler birde , bu durumdan sonradan haberi olan yayıncı firma avukatlarından bana gelen mesaj ise şöyleydi ; Baklava senin bir ara getirdiğin kuş yuvası mı eğer kuş yuvasıysa ben ikna olurdum ve kabul ederdim. :ROFLMAO:

olacak bir şey yok ya en fazla mobil serverleri kapatırlar.

gameforge uğraşmaz bile, avukata vereceği paraya yazık olur. o kadar uğraşacak olsa metin3 çıkarır zaten adamlar.

olacak bir şey yok ya en fazla mobil serverleri kapatırlar.

gameforge uğraşmaz bile, avukata vereceği paraya yazık olur. o kadar uğraşacak olsa metin3 çıkarır zaten adamlar.

canı isterse tüm forumları da kapatır tek bir bildirime bakar, Şu söz çok iyi ' onların kontrollü varlıkları bizim hoşumuza gider'

1774124026558.webp

Metin3 konusunda hazırlıkları da sözleşmeleri de var çıkartmayacakları veya uğraşmadıkları anlamına gelmiyor hali hazırda kart oyunları da var. Türkiye onlar için özel. Kaç kere savcılığa tonlarca dosya gitti savcıların hepsi bu konuda ne yapacaklarını bilmediği ve türkiye bu konuda çok gelişmediği için bir şey yapılmıyor. Türkiye de fikri mülkiyet derneğini kuranları araştırırsan arka tarafda destekçilerinin gf olduğunu görürsün.

Pvp'ler sayesinde her hafta milyonluk reklamları bedava yapıyorlar, kitle bir şekilde official oyundan haberdar oluyor.

Komple silmek daha çok zarar verir diye düşünüyorum. Telifler de artık etkilemiyor, whatsapp, telegram, discord gruplarıyla yayıncılar kitlelerini bir arada tutuyorlar. Hatta bu pvp videolarını 6 ay kaldırmasalar eminimki official oyunda daha çok kitle olacak. Mevcut pvpler trden daha p2w, kitlenin önemli bir kısmı geri officiala döner.

canı isterse tüm forumları da kapatır tek bir bildirime bakar, Şu söz çok iyi ' onların kontrollü varlıkları bizim hoşumuza gider'

29800 eklentisini görüntüle

Metin3 konusunda hazırlıkları da sözleşmeleri de var çıkartmayacakları veya uğraşmadıkları anlamına gelmiyor hali hazırda kart oyunları da var. Türkiye onlar için özel. Kaç kere savcılığa tonlarca dosya gitti savcıların hepsi bu konuda ne yapacaklarını bilmediği ve türkiye bu konuda çok gelişmediği için bir şey yapılmıyor. Türkiye de fikri mülkiyet derneğini kuranları araştırırsan arka tarafda destekçilerinin gf olduğunu görürsün.
gameforgenin almanya pvpleri hariç mahkemeye verebileceği 1 kişi yok. verseydi bu güne kadar verirdi.

bu arada yazdığın kişi seni yemiş, gameforge ile alakası yok hatanın.

gameforgenin almanya pvpleri hariç mahkemeye verebileceği 1 kişi yok. verseydi bu güne kadar verirdi.

bu arada yazdığın kişi seni yemiş, gameforge ile alakası yok hatanın.
Kandirdilar beni o zaman tüh

Pvp'ler sayesinde her hafta milyonluk reklamları bedava yapıyorlar, kitle bir şekilde official oyundan haberdar oluyor.

Komple silmek daha çok zarar verir diye düşünüyorum. Telifler de artık etkilemiyor, whatsapp, telegram, discord gruplarıyla yayıncılar kitlelerini bir arada tutuyorlar. Hatta bu pvp videolarını 6 ay kaldırmasalar eminimki official oyunda daha çok kitle olacak. Mevcut pvpler trden daha p2w, kitlenin önemli bir kısmı geri officiala döner.

Çoğu insan pvp deki pisliği görünce tr official kayıyor buna kesin katılıyorum

Hile yapımcılarına oyunun yıllık %1 gelirini dağıtsa hile yapmayın artık dese %95 azalır zaten adamlar bitirmek istemiyor diye düşünüyorum.

Alakası yok baljit ya öldü ya hapse girdi ama olayın Metin2 ile alakası yok en fazla vergisel problem yaşamışlardır Avrupa ile işleri yok çünkü Dubai üzerinden yürüyor bu işler globalde.

Alakası yok baljit ya öldü ya hapse girdi ama olayın Metin2 ile alakası yok en fazla vergisel problem yaşamışlardır Avrupa ile işleri yok çünkü Dubai üzerinden yürüyor bu işler globalde.

SG vardı bir zamanlar onlarda dubaiden yürütüyordu şimdi reklam vermeye korkuyorlar artık bir p servere dönüştü. Profesyonel şirketlerin yaptığı da bu tarz şeylerdir zaten. Yok etmek yerine etkisiz hale getirmek.

ve benzerlerini araştırabilirsin tonlarcası bu süreden sonra kapatılan 2025 e ait 12 adet polon sunucusu da var. Ama skandal yaratabileceği için metin2 anahtar kelimesinin ve metin2 nin kötü olarak haberlerde yer alabileceğini düşündükleri için bu tarz haberlere artık yer vermeyecekler.

T forumdan alıntı ;

1774136536946.webp

1774136552916.webp

'Ya öldü ya hapse girdi' olasılık cümlesinin %51 olasılığı hangisiyse sen söyledin diye ona inanırdım

Son düzenleme:
Hile yapımcılarına oyunun yıllık %1 gelirini dağıtsa hile yapmayın artık dese %95 azalır zaten adamlar bitirmek istemiyor diye düşünüyorum.

düşünce güzelmiş :ROFLMAO: :ROFLMAO: az daha zorlasak ''rascal ve uriel arasında seçim yapsın ikisinden birini kiralasın işte'' düşüncesi çıkması da muhtemel

veya tüm korsan sunuculara para da versin mi haraç gibi veya p sunucuları bünyesinde toplasın başvuru filan olsun gf bünyesine alınan p serverler listesi gibi de olabilir mi ki acaba

1774138278614.webp
Three Lions Football GIF by EE

Geri