Serverıma yeni karakter mobları üzerinde çalışıyorum ancak elimden geldiği kadar yapabiliyorum yardımcı olabilecek varsa güzel olur farklı şeyler denemek istiyorum
Şuanlık sadece savaşçı karakterinin üzerine yoğunlaştım
Benim kafamda şöyle bir fikir var farklı farklı savaşçı karakterleri yapmak Çelik-Muho Kraliyet-Ay Kılıcı takan gibi gibi biri yan slot gibi diğeri patron olsun
Patron tetiklendiğinde yanında çelik-muholu mob spawnlasın bana 3D modelleri lazım pek anlamadım ama araştırmaya devam edeceğim şuanlık #MaviRuhun verdiği NPC sistemindekileri kullanıyorum
Şuanlık sadece savaşçı karakterinin üzerine yoğunlaştım
| Savaşçı Mob : Beceri kullanıyor - Yere düşüp kalkabiliyor - Normel 3 düz vuruş atabiliyor - Peşinizden normel karakter gibi koşabiliyor - Vuruş düşüş ölüm sesleri verildi ve Mob ölebilir |
Benim kafamda şöyle bir fikir var farklı farklı savaşçı karakterleri yapmak Çelik-Muho Kraliyet-Ay Kılıcı takan gibi gibi biri yan slot gibi diğeri patron olsun
Patron tetiklendiğinde yanında çelik-muholu mob spawnlasın bana 3D modelleri lazım pek anlamadım ama araştırmaya devam edeceğim şuanlık #MaviRuhun verdiği NPC sistemindekileri kullanıyorum
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Son düzenleme: