Rubinum Tarzı Envanter Sistemi

1202 17:10:14809 :: Failed to load script file : locale/tr/ui/InventoryWindow.py
1202 17:10:14810 ::
ui.py(line:2994) LoadScriptFile
system.py(line:192) execfile
system.py(line:163) Run
locale/tr/ui/InventoryWindow.py(line:130) <module>

LoadScriptFile!!!!!!!!!!!!!! - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'EQUIPMENT_PET'

1202 17:10:14810 :: ============================================================================================================
1202 17:10:14810 :: Abort!!!!

1202 17:10:14811 ::
uiInventory.py(line:291) __LoadWindow
ui.py(line:3011) LoadScriptFile
exception.py(line:36) Abort

InventoryWindow.LoadWindow.LoadObject - <type 'exceptions.SystemExit'>:

1202 17:10:14811 :: ============================================================================================================
1202 17:10:14811 :: Abort!!!!
130.webp

ne gibi bir hata mevcut ?

uiinventory.py içerisinde olup olmadığını kontrol et birde inventorywindow importun altına

EQUIPMENT_START_INDEX = player.EQUIPMENT_SLOT_START
COSTUME_START_INDEX = item.COSTUME_SLOT_START
bunları ekle gametype_h user interface içerisinde de arat böyle bir soket mevcutmu diye

uiinventory.py içerisinde olup olmadığını kontrol et birde inventorywindow importun altına

EQUIPMENT_START_INDEX = player.EQUIPMENT_SLOT_START
COSTUME_START_INDEX = item.COSTUME_SLOT_START
bunları ekle gametype_h user interface içerisinde de arat böyle bir soket mevcutmu diye
valla kontrol ettiğimde bir sorun yok ama hata devam ediyor sebebini anlamıyorum

1202 17:10:14809 :: Failed to load script file : locale/tr/ui/InventoryWindow.py
1202 17:10:14810 ::
ui.py(line:2994) LoadScriptFile
system.py(line:192) execfile
system.py(line:163) Run
locale/tr/ui/InventoryWindow.py(line:130) <module>

LoadScriptFile!!!!!!!!!!!!!! - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'EQUIPMENT_PET'

1202 17:10:14810 :: ============================================================================================================
1202 17:10:14810 :: Abort!!!!

1202 17:10:14811 ::
uiInventory.py(line:291) __LoadWindow
ui.py(line:3011) LoadScriptFile
exception.py(line:36) Abort

InventoryWindow.LoadWindow.LoadObject - <type 'exceptions.SystemExit'>:

1202 17:10:14811 :: ============================================================================================================
1202 17:10:14811 :: Abort!!!!
14482 eklentisini görüntüle
ne gibi bir hata mevcut ?
senin clientinde böyle bir tanımlama olmadığı için hata veriyor. # işaretiyle kapatabilirsin. hata gidecektir.

bir müşterim istedi eklentisiz packa sorunsuz bir şekilde ekledim kendi kullandığımda offical envanter var eklemeye çalıştım bir türlü çalıştıramadım syserr yok butonlar falan herşey gözüküyor sadece basmıyor garip bir biçimde aslında basıyor takılı kalıyor ama envanter geçişi olmuyor fikriniz var mıdır ?

bir müşterim istedi eklentisiz packa sorunsuz bir şekilde ekledim kendi kullandığımda offical envanter var eklemeye çalıştım bir türlü çalıştıramadım syserr yok butonlar falan herşey gözüküyor sadece basmıyor garip bir biçimde aslında basıyor takılı kalıyor ama envanter geçişi olmuyor fikriniz var mıdır ?
debugla denediniz mi?

debugda aldığım bu oluyor

local variable 'wndCostume' referenced before assignment
valla official envanterin önüne geçicek şekilde tasarlaman lazım envanterleri ona da uyarlaman lazım sanırım. official envanterde öne arkaya atma mantığıyla çalışıyor bildiğim kadarıyla.

uiInventory.py(line:1023) __LoadWindow
ui.py(line:3565) LoadScriptFile

InventoryWindow.LoadWindow.LoadObject - <type 'exceptions.KeyError'>:'window'

Böyle bir hata alıyorum

Yardımcı olabilecek varsa nerde hata yaptığımı da söyleyebilir mi ?

Dosya Eklentileri

s a

0116 12:10:05824 ::
networkModule.py(line:197) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:177) __hybrid_import
system.py(line:142) _process_result
introSelect.py(line:28) <module>
interfaceModule.py(line:12) <module>

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.SyntaxError'>:invalid syntax (uiInventory.py, line 80)

0116 12:10:05824 :: ============================================================================================================
0116 12:10:05824 :: Abort!!!!

bu hatayı almaktayım

s a

0116 12:10:05824 ::
networkModule.py(line:197) SetSelectCharacterPhase
introSelect.py(line:28) <module>
interfaceModule.py(line:12) <module>

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.SyntaxError'>:invalid syntax (uiInventory.py, line 80)

0116 12:10:05824 :: ============================================================================================================
0116 12:10:05824 :: Abort!!!!

bu hatayı almaktayım
soru cevap bölümüne hata aldığınız yeride iliştirerek konu açarsanız yardımcı olayım

güzel yorumun için teşekkürler akşam yapacam tekrar olmaz ise konu açarım kral kimseyin başını şişirmek istemem :)
ben konu açmanızı konunun altı kirlenmesin diye istemiştim baş şişirmek olarak algılandıysa onu düzelteyim öncelikle. bir de şimdi bu konu başlığını görünce herkes girmiyor ama soru cevap konularına forumdaki çoğu kişi giriyor o yüzden o bölüme açarsanız ben olsamda olmasam da daha hızlı çözüm bulabilirsiniz.

ben konu açmanızı konunun altı kirlenmesin diye istemiştim baş şişirmek olarak algılandıysa onu düzelteyim öncelikle. bir de şimdi bu konu başlığını görünce herkes girmiyor ama soru cevap konularına forumdaki çoğu kişi giriyor o yüzden o bölüme açarsanız ben olsamda olmasam da daha hızlı çözüm bulabilirsiniz.
tabi tabi akşam açacağım kral işyeridne olduğumdan şuan açsamda birşeye yaramaz akşam bu konu için açacağım bir konu

Kemer ve
Python:
Genişlet Daralt Kopyala
item.

Şeklinde çalışan itemler for döngüsüne dahil olmadıkları için gözükmezler.

Şu şekilde düzenlerseniz kemer tılsım ve item. ile çalışanlar da görünücektir.

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
#Ara
def RefreshEquipSlotWindow(self):

#İçinde bul
setItemVNum(slotNumber, getItemVNum(slotNumber), itemCount)

#Altına ekle
            self.wndEquip.SetItemSlot(item.EQUIPMENT_BELT, getItemVNum(item.EQUIPMENT_BELT), 0)
            self.wndEquip.SetItemSlot(item.EQUIPMENT_TALISMAN, getItemVNum(item.EQUIPMENT_TALISMAN), 0)
            self.wndEquip.SetItemSlot(item.EQUIPMENT_GLOVE, getItemVNum(item.EQUIPMENT_GLOVE), 0)

Bazı slotları çalıştırmayı başardım, bazılarını ise her şekilde denedim ama başarılı olamadım.

Geri