Yardım Razuning V5 Hakkında

• Konuyu açan Konuyu açan cptridvann
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 43
  • Gösterim Gösterim 738
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

cptridvann

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, herkese günaydın.

Oldschool bir files geliştirme hayalim var ve Razuning V5'i (orijinal hali, eklentisiz) çok sade, şık ve sorunsuz buldum. Files'ime 3-5 sistem ekleyeceğim zaten yani öyle sürüyle sistem olmayacak, altyapı için doğru bir tercih midir? Martysama kullanmak istemiyorum gönlüm Mainline'den yana, acaba Razuning v5'de dikkat edilmesi, bilinmesi, uygulanması ve kaldırılması gereken fix'ler nelerdir acaba? files'in kendine özel püf noktaları var mıdır? acemi olduğum için her bilgiye dikkat etmek istiyorum.

Bilen üstadlarımdan öneriler alabilirsem çok mutlu olurum, şimdiden çok teşekkürler, herkese iyi çalışmalar kolay gelsin.

Son düzenleme:
Neden kimse whistlenin paylaştığı files ile açmıyor acaba crazytzmiydi o nasıl
Fixleri bulabilirseniz adminin paylaştığı ilk dosya ama geçmişten bugüne hataları fixleyerek gittikleri için kaynak dosyalar nereden baksanız bir 10 sene geride ve çoğunun linkleri bile artık çalışmıyor. Ben Metin2'yi 23 lü yaşlarda bırakırken ilk x bir forumda CBaran 40K yı yeni paylaşmıştı ki o da yanlış hatırlamıyorsam Alman SG hack yedikten sonra elitepvps'de paylaşılmıştı. Şuan yaşım 36 ve tekrar geri döndüm ama araya kaç yıl girmiş bu sürede neler değişmiş siz düşünün 😃

Fixleri bulabilirseniz adminin paylaştığı ilk dosya ama geçmişten bugüne hataları fixleyerek gittikleri için kaynak dosyalar nereden baksanız bir 10 sene geride ve çoğunun linkleri bile artık çalışmıyor. Ben Metin2'yi 23 lü yaşlarda bırakırken ilk x bir forumda CBaran 40K yı yeni paylaşmıştı ki o da yanlış hatırlamıyorsam Alman SG hack yedikten sonra elitepvps'de paylaşılmıştı. Şuan yaşım 36 ve tekrar geri döndüm ama araya kaç yıl girmiş bu sürede neler değişmiş siz düşünün 😃
Ama şuan güncelleme serisi çekiliyor ben pek anlamasamda paketler sürümler güncelleniyor fixleri bilemem

Ama şuan güncelleme serisi çekiliyor ben pek anlamasamda paketler sürümler güncelleniyor fixleri bilemem
Sürüm güncellemesi paketlerle ilgili olan sanırım ama Fixler oyunun genel hata olasılıkları o döneme göre yapılmış kod yapılarının güncellenmesi gibi konularla ilgili biraz daha. Bir de yeni başlıyorsan 5 ay önce başlamış biri olarak tavsiyem definesiz kod kolay kolay çalışma tabi Fixler hariç. Definesiz kod çalışırsan oyun içi çok kodlama hatası yaşarsın. En basit örnek Long long yang sistemi eklerken definesiz eklemelerde bazı kodlar farklı şeyleri de ona uyarlı gibi çalışmaya çalışıyor veyahut demirci stabil çalışmıyor gibi gibi değişik sorunlar yaşanabilir

Geri