Öneri Razu v5 le oyun açılır mı?

• Konuyu açan Konuyu açan TheAdmin33
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 108
  • Gösterim Gösterim 2K
Konu sahibi önerilerinizi bekliyor. Konuya yorum yazabilirsiniz.

TheAdmin33

Ah, bu şarkıların gözü kör olsun
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
saltanat tarzı oyun açmak istiyorum öyle çok bi online hedefim yok 10-15 kişi oynasa yeter bana.

Altyapı olarak razuning v5 kullanmak istiyorum, bu altyapıya hakim olduğumu düşünüyorum ama hiç oyun açmadığım için tam da emin olamıyorum. Herhangi bir altyapıya kusursuz demek imkansız her altyapıda olduğu gibi razu v5 de de eksikler var ama kronik bir sorun varmı yokmu bunu bilmek istiyorum.

Bu altyapıyla oyun açmış olan varmıydı, ne gibi eksikler vardı? Biraz tavsiye verirseniz sevinirim. @razuning @Mavi Ruh

Marty Sama 5.8 tam benlik filesti ama işte ticaret sorununda sürekli rastgele packet header hatası alınca ve o kadar ugrasmama rağmen hatayı tespit edemegim için bendeki dosyalarını sildim.
Acaba benim indirdiğimde mi bir sikinti vardı anlam veremedim.

Marty Sama 5.8 tam benlik filesti ama işte ticaret sorununda sürekli rastgele packet header hatası alınca ve o kadar ugrasmama rağmen hatayı tespit edemegim için bendeki dosyalarını sildim.
Acaba benim indirdiğimde mi bir sikinti vardı anlam veremedim.
tam olarak ne yaptıgında hata alıyordun ticaret sistemiyle alakalı ?

5.8 filesi dediğiniz gibi Mariadb var. Mysql kurma yapılandırma derdi yok. Veritabanı konusunda eski sistemlerden arındırılmış diyebiliriz. Şimdi files arıyorum Bulamıyorum.
Marty protosu bana lazım ben de bir yerden 5.4 buldum denedim onda da baya güncelleme yapılmış dosyalar karışmış biraz

tam olarak ne yaptıgında hata alıyordun ticaret sistemiyle alakalı ?
Ticaret butonu geç algılıyordu birkaç defa tikliyordum bazen ticaret ekranı açılınca clientlerden birini kapatıyordu oyunda görünüyordu karakter ama hesap düşmüştü. Ticaret ekranına çoğunlukla İtem eklenmiyordu. Sadece ekledigim itemin envanterdeki slotları kapanıyordu o kadar. ve bazen ticaret oluyordu onda da alta karakter nicki ve yaninda 4 soru işaretli bir uyarı çıkıyordu altta her seferinde syserr rastgele bir paketi işaret ediyordu

Konu 'Marty Sama 5.8 Files Ticaret Sistemi Unknown packet header' Yardım - Marty Sama 5.8 Files Ticaret Sistemi Unknown packet header

ne yalan söyliyeyim sistem ekleyip geçmek istiyorum hiç fixlerle uğraşasım falan yok.
TextureSet.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
    CResource * pResource = CResourceManager::Instance().GetResourcePointer(c_szFileName);

if (!pResource->IsType(CGraphicImage::Type()))
    {
        TraceError("CTerrainImpl::GenerateTexture : %s is NOT Image File", pResource->GetFileName());
        return false;
    }
    if (!pResource)
        return false;

@enes turan @hasanmacit siz martysama 5.8 le uğraştınız sıkıntı çıkartacak bir tarafı varmı?
ben görmedim görene de saygım var

Marty Sama 5.8 şuan Tekrar indirip sıfırdan kuruyorum başta ticaret sorunu varmıydı bendeki fileste bakacağım.
Ama bu sefer GBD nin paylaştığını indiricem.

Son düzenleme:
Enes hocam random paket hatası varmı reel sunucuda handshake felan
Kardeşim senin aldığın paket hatalari bot saldırısı. MySQL ID ve şifresini değiştir, sunucu şifreni değiştir, oyuna giriş karakter şifresini test 123 gibi basit şeyler yapma paket hatası felan almazsın. Harici olarak bir sistem eklemediysen veya ekledigin sistemlerde sorun yoksa alt yapıda herhangi bir paket hatası yok yani.

Geri