Öneri Razu v5 le oyun açılır mı?

• Konuyu açan Konuyu açan TheAdmin33
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 108
  • Gösterim Gösterim 2K
Konu sahibi önerilerinizi bekliyor. Konuya yorum yazabilirsiniz.

TheAdmin33

Ah, bu şarkıların gözü kör olsun
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
saltanat tarzı oyun açmak istiyorum öyle çok bi online hedefim yok 10-15 kişi oynasa yeter bana.

Altyapı olarak razuning v5 kullanmak istiyorum, bu altyapıya hakim olduğumu düşünüyorum ama hiç oyun açmadığım için tam da emin olamıyorum. Herhangi bir altyapıya kusursuz demek imkansız her altyapıda olduğu gibi razu v5 de de eksikler var ama kronik bir sorun varmı yokmu bunu bilmek istiyorum.

Bu altyapıyla oyun açmış olan varmıydı, ne gibi eksikler vardı? Biraz tavsiye verirseniz sevinirim. @razuning @Mavi Ruh

Burada ki her mesajı okudum kime nasıl kolay geliyorsa nasıl geliştirmek istiyorsa onu kullanabilir v5 herkese açık files eğer her şeye hakim olmak istiyorsan kendi filesimi öneririm zira mainline marty ile tabi ki farkı olacaktır elinde kendi geliştirdiğin filesin bulunsun istiyorsan dediğim gibi alt yapımı öneririm ama bu tür işlerle uğraşmak yerine bir iki fix atıp eğer sistem eklemek istiyorsanız marty'de kullanabilirsiniz sonuç olarak open source yani açık kaynaklar bunlar alt yapımı kullanan geliştiren satan farklı varyasyonlara sokan kim varsa teşekkür ederim bu yıla kadar çok fazla insandan feedback aldım çok fazla insan ulaştı ve bir çok iş yapıp satan insanlar oldu bu yorumları okumak dahi beni mutlu ediyor iyi forumlar diliyorum sizlere
ne yalan söyliyeyim sistem ekleyip geçmek istiyorum hiç fixlerle uğraşasım falan yok.
TextureSet.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
    CResource * pResource = CResourceManager::Instance().GetResourcePointer(c_szFileName);

if (!pResource->IsType(CGraphicImage::Type()))
    {
        TraceError("CTerrainImpl::GenerateTexture : %s is NOT Image File", pResource->GetFileName());
        return false;
    }
    if (!pResource)
        return false;

@enes turan @hasanmacit siz martysama 5.8 le uğraştınız sıkıntı çıkartacak bir tarafı varmı?

ne yalan söyliyeyim sistem ekleyip geçmek istiyorum hiç fixlerle uğraşasım falan yok.
TextureSet.cpp:
Genişlet Daralt Kopyala
    CResource * pResource = CResourceManager::Instance().GetResourcePointer(c_szFileName);

if (!pResource->IsType(CGraphicImage::Type()))
    {
        TraceError("CTerrainImpl::GenerateTexture : %s is NOT Image File", pResource->GetFileName());
        return false;
    }
    if (!pResource)
        return false;

@enes turan @hasanmacit siz martysama 5.8 le uğraştınız sıkıntı çıkartacak bir tarafı varmı?
Valla ben halen daha 5.8 le devam ediyorum yaklaşık 5 6 aydır aktif sunucuda testler yapıyorum online olmasada herhangi bir düşme sorun felan denk gelmedi

Valla ben halen daha 5.8 le devam ediyorum yaklaşık 5 6 aydır aktif sunucuda testler yapıyorum online olmasada herhangi bir düşme sorun felan denk gelmedi
levelli pet vakasından sonra razuya dönmessin herhalde :ROFLMAO:

valla ben de konu oyun açmak olunca marty den yanayım galiba 5.8 e geçicem.

levelli pet vakasından sonra razuya dönmessin herhalde :ROFLMAO:

valla ben de konu oyun açmak olunca marty den yanayım galiba 5.8 e geçicem.
Way be hatırlıyorsun 😁😁 O levelli pet hep içimde kalmıştı 🥹🥹 ekleyememiştim tabi birde kuşak sisteminde absorbe gözükmeme sorunu vardı 😁😁 o zamanlar toyduk tabi suanki bilgi birikimine göre.

Valla ben martysama 5.4 ile başlayıp 5.8 e geçtim hiç bir sıkıntısını görmedim hocam enesin dediği gibi benimde kurulu online sunucuda ne ticarette ne başka bir şeyde bir sorun ile karşılaşmadım sadece npc açık iken envanterde herhangi bir okun üstüne geldiğinde oyundan atması vardı syssersiz onuda halledince saf halinde bir sorun ile karşılaşmadım

Valla ben martysama 5.4 ile başlayıp 5.8 e geçtim hiç bir sıkıntısını görmedim hocam enesin dediği gibi benimde kurulu online sunucuda ne ticarette ne başka bir şeyde bir sorun ile karşılaşmadım sadece npc açık iken envanterde herhangi bir okun üstüne geldiğinde oyundan atması vardı syssersiz onuda halledince saf halinde bir sorun ile karşılaşmadım
Peki siz 5.8 dosyalarini nereden aldınız

Martynin en beğendiğim yanı proto zenginliği çok fazla çeşit var ama razu V5 inceledim. istediğim şeyleri bu protoda bulamadım. Protoya eklemeler yapabilirim ama bunun için ekstra uğraşmak istemiyorum.

Martynin en beğendiğim yanı proto zenginliği çok fazla çeşit var ama razu V5 inceledim. istediğim şeyleri bu protoda bulamadım. Protoya eklemeler yapabilirim ama bunun için ekstra uğraşmak istemiyorum.
yani martysama 5.8 su an iyi cunku herşeyi güncel sürüm dediginiz gibi protoda herşey çeşit çeşit sadece martynin yaptıgı değişiklerden dolayı bazı sistemlerde core vs verebiliyor

yani ben bizzat martysamadan aldıgım alt yapıda böyle bi hata ile karsılasmadım hatta ben ticaret sistemini büyüttüm yine bi problem çıkarmadı sizin acaba eklediginiz bi sistemden dolayımı yada ticaret sistemine ekstra birşey eklerken mi bozuldu bilemiyorum bakmak lazım
Ben almadım maalesef. Alexander paylaştığı multilanguage halini indirip kurmuştum.

Geri