Yardım Razuning V5 Hakkında

• Konuyu açan Konuyu açan cptridvann
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 29
  • Gösterim Gösterim 409
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

cptridvann

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar, herkese günaydın.

Oldschool bir files geliştirme hayalim var ve Razuning V5'i (orijinal hali, eklentisiz) çok sade, şık ve sorunsuz buldum. Files'ime 3-5 sistem ekleyeceğim zaten yani öyle sürüyle sistem olmayacak, altyapı için doğru bir tercih midir? Martysama kullanmak istemiyorum gönlüm Mainline'den yana, acaba Razuning v5'de dikkat edilmesi, bilinmesi, uygulanması ve kaldırılması gereken fix'ler nelerdir acaba? files'in kendine özel püf noktaları var mıdır? acemi olduğum için her bilgiye dikkat etmek istiyorum.

Bilen üstadlarımdan öneriler alabilirsem çok mutlu olurum, şimdiden çok teşekkürler, herkese iyi çalışmalar kolay gelsin.

Son düzenleme:
Bana kalırsa martysama 5.8 kullanın derim bütün dosyalara daha hâkim olabilirsiniz.Tabi bu süreç dosyalar ile daha haşır neşir oldukça faydasını göreceksiniz.

Bu dediğin ücretsizmi files
Zoru seviyorsan Martysama 5.8'i tavsiye ederim bütün dosyalara oranla extra atılmış 300 Fix mevcut evet ama kod yapısı diğerlerine oranla biraz farklıdır. Aslında hepsinin gidiş yolu aynı ama Martysama kodlarda linklemeler kullanır ve bunlar üzerinden işlem yapılır. 5 aydır dosyası üzerinde uğraşan biri olarak bu kadar diyebilirim. Ama dosyaları temiz ve oldukça stabildir.

Zoru seviyorsan Martysama 5.8'i tavsiye ederim bütün dosyalara oranla extra atılmış 300 Fix mevcut evet ama kod yapısı diğerlerine oranla biraz farklıdır. Aslında hepsinin gidiş yolu aynı ama Martysama kodlarda linklemeler kullanır ve bunlar üzerinden işlem yapılır. 5 aydır dosyası üzerinde uğraşan biri olarak bu kadar diyebilirim. Ama dosyaları temiz ve oldukça stabildir.
Ben ozmn metin2ünivertstden eğitim ve paket alıyım madem

Ben ozmn metin2ünivertstden eğitim ve paket alıyım madem
O dediğinizi bilmiyorum ama çoğu kişi Mainline üzerinden dosya hazırlıyor. Mainline dosyaları da Martysama'ya göre yapı olarak daha stabildir, çünkü geçmişte yapılmış birçok sistem onunla uyumludur. Herhangi bir defineli dosya üzerinden Notepad++ yardımıyla istediğiniz sistemi birebir çekebilirsiniz. Tabi seçim size kalmış ama bu konuda rehber niteliğinde sitenin Admininin oluşturduğu sayfa mevcut oraya da bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar, herkese günaydın.

Oldschool bir files geliştirme hayalim var ve Razuning V5'i (orijinal hali, eklentisiz) çok sade, şık ve sorunsuz buldum. Files'ime 3-5 sistem ekleyeceğim zaten yani öyle sürüyle sistem olmayacak, altyapı için doğru bir tercih midir? Martysama kullanmak istemiyorum gönlüm Mainline'den yana, acaba Razuning v5'de dikkat edilmesi, bilinmesi, uygulanması ve kaldırılması gereken fix'ler nelerdir acaba? files'in kendine özel püf noktaları var mıdır? acemi olduğum için her bilgiye dikkat etmek istiyorum.

Bilen üstadlarımdan öneriler alabilirsem çok mutlu olurum, şimdiden çok teşekkürler, herkese iyi çalışmalar kolay gelsin.
Seçeneklerin şöyle, eğer daha önce files ile uğraştıysan ve ne yapman gerektiğini biliyorsan fakat modern bir altyapı istiyorsan marty ile devam et. Fakat forumlarda bulduğun her warez sistem direkt eklenemeyebilir.
Eğer bu işlerde yeniysen ve öğrenmek istiyorsan kraizy ile başla. Yok ben hızlıca birşeyler eklemek istiyorum diyorsan razuning ile devam et.

Eğitim paketi falan nedir yahu? Saçma sapan şeylere para harcamayın. Bu adamın size öğretebileceği her şey zaten YouTube'da var. Zamanında Hasan'da video çekti, Whistle'da yükleyin, izleyin.

Martysama'nın herhangi bir sürümünü kullanabilirsiniz ama yeni başladıysanız 5.8'e geçmeyin. 5.4 veya 5.7 sürümleriyle başlayın öğrenmesi kolay deneyip yanılma öğrenmek için en iyi yol.

Merhaba bana oldscol geliştirebileceğim files lazım nereden bulabilirim martysama var bitane ama quest dizini bile bozuk görevler yok mesala vebdeki başka bi kullacının editi mrtysamanın eski orjinal files ayarları ile oynanmamış olanı varmı bu işlerde yeniyim kusura bakmaa
Estağfurullah hocam ne kusuru aksam saat 20:00 dan sonra müsaitim özelden dc bırakın yardımcı olayım

Microsoft teams kur hocam eski Skype oradan da iletişim kurabiliriz
Hocam bu whistşenin yaptıkları önce yaptıkları ve sonra yaptıkları birazda anlatımda serilik çabukluk anlatmadan yapma var bu yüzden ben aynı şeyleri yağınca hatalar aldım o konulara 4 seneki videolardanmı başlıyım yapmaya yoksa yeni çektiği videolardan mı yeni çekliklerini yapımca olmuyor çözemedim eskinin üzerine yeni gğncellemelermi yapıyor onuda çözemedim

Son düzenleme:
Hocam bu whistşenin yaptıkları önce yaptıkları ve sonra yaptıkları birazda anlatımda serilik çabukluk anlatmadan yapma var bu yüzden ben aynı şeyleri yağınca hatalar aldım o konulara 4 seneki videolardanmı başlıyım yapmaya yoksa yeni çektiği videolardan mı yeni çekliklerini yapımca olmuyor çözemedim eskinin üzerine yeni gğncellemelermi yapıyor onuda çözemedim
İlk baştan başlar isen senin için daha da iyi olacaktır.Dosya yapısı ve kodların nereleri ilgilendirdiğini bi nebze de olsa anlamış olacaksın.

Geri