Öneri Razu v5 le oyun açılır mı?

• Konuyu açan Konuyu açan TheAdmin33
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 108
  • Gösterim Gösterim 2K
Konu sahibi önerilerinizi bekliyor. Konuya yorum yazabilirsiniz.

TheAdmin33

Ah, bu şarkıların gözü kör olsun
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
saltanat tarzı oyun açmak istiyorum öyle çok bi online hedefim yok 10-15 kişi oynasa yeter bana.

Altyapı olarak razuning v5 kullanmak istiyorum, bu altyapıya hakim olduğumu düşünüyorum ama hiç oyun açmadığım için tam da emin olamıyorum. Herhangi bir altyapıya kusursuz demek imkansız her altyapıda olduğu gibi razu v5 de de eksikler var ama kronik bir sorun varmı yokmu bunu bilmek istiyorum.

Bu altyapıyla oyun açmış olan varmıydı, ne gibi eksikler vardı? Biraz tavsiye verirseniz sevinirim. @razuning @Mavi Ruh

Beyler bu linkleri hangi dizine atıyordu unuttum ben yaw.
bu fileste /home/s3ll_svfiles/main/srv1 dizininde 3 klasör varmış conf data locale peki core chan felan onlar nerde bin klasörüde yok temiz files oldugu için bunları biz mi kuruyoruz o kısmı henüz çözemedim.

root@:/home/s3ll_svfiles/main # python admin_panel.py start

chmod: srv1-db: No such file or directory
/bin/sh: ./srv1-db: not found
chmod: srv1-auth1: No such file or directory
/bin/sh: ./srv1-auth1: not found
chmod: srv1-ch1-core1: No such file or directory
/bin/sh: ./srv1-ch1-core1: not found
chmod: srv1-ch1-core2: No such file or directory
/bin/sh: ./srv1-ch1-core2: not found
chmod: srv1-ch99-core99: No such file or directory
/bin/sh: ./srv1-ch99-core99: not found

bu fileste /home/s3ll_svfiles/main/srv1 dizininde 3 klasör varmış conf data locale peki core chan felan onlar nerde bin klasörüde yok temiz files oldugu için bunları biz mi kuruyoruz o kısmı henüz çözemedim.

bin klasörü build ettikten sonra geldi fakat chler yok chan kısmı core kısmı yok
@enes turan

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim hocam video için ufak bir kısmı unutmuşum admin_panel.py kısmında dizinler yanlışmış değiştirdim düzeldi.

Oyun Sorunsuz Şuan ticaret sistemi sorunsuz çalısıyor benim alexandar'dan buldugumdan o kadar fazla dosya vardı ki suan bu files boş gibi geliyor :D clean filesde güzelmiş bide elimdeki sistemleri bir anlık sinirle silmiştim şimdi hızlıca yeniden aktif etmem lazım ugras dur :D bakalım packet hataları çıkar mı yine karşımıza belli olmaz.

Beyler 2 şey sorabilir miyim birincisi Dump protoyu biliyorum ama dosyalar arasında Mysql2Proto bunun olayı nedir benim aklıma birşey geldi ama yanlış olabilir sql dosyaları için mi gerekli içerisinde bir json dosyası var dökümantasyonda da mevcut orda da bahsi geçiyor.
bide client src derlerken fazlasıyla fazlası uyarı veriyor bazı uyarılar dikkat çekici geldi. Sizde de böyle uyarılar geldi mi ? Bu arada release olarak tekrar derledim aşağıda paylaşıyorum txt ve py formatında müsait olunca bir inceleyebilir misiniz. Client derlemeden önce Externde /cryptopp/ cryptlib.sln kısmını da derlemeyi ihmal etmedim. Ayrıca cryptoppLibLink dosyasından da kontrol ettim.
(Visual Studio 2022 kullanıyorum)
@TheAdmin33 @enes turan @hasanmacit müsait olunca bakabilir misiniz acaba, ilgilenirseniz çok sevinirim.
Son zamanlarda yardımcı olan her arkadaşa teşekkürlerimi sunarım sizlere minnettar oldum.

Dosya Eklentileri

Son düzenleme:
bulursam atarım mutlaka hocam zaten eger varsa banada denk gelicek sendeki hatalar suan kurulum yapıyorum yeni basladım kuruluma bitince burdan yazarım.
Kurdun mu hocam
SYSERR: Sep 12 05:03:08 :: Analyze: Handshake phase does not handle packet 3 (fd 17) from 194.0.234.12:26872
SYSERR: Sep 12 05:03:08 :: Process: UNKNOWN HEADER: 42, LAST HEADER: 3(4), REMAIN BYTES: 43, fd: 17
SYSERR: Sep 12 06:10:04 :: Analyze: Handshake phase does not handle packet 71 (fd 17) from 44.220.188.90:24778
SYSERR: Sep 12 06:10:04 :: Process: UNKNOWN HEADER: 32, LAST HEADER: 71(5), REMAIN BYTES: 230, fd: 17
SYSERR: Sep 12 06:10:04 :: Process: UNKNOWN HEADER: 22, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 517, fd: 17
Ben yine aldım bu şekilde

Beyler 2 şey sorabilir miyim birincisi Dump protoyu biliyorum ama dosyalar arasında Mysql2Proto bunun olayı nedir benim aklıma birşey geldi ama yanlış olabilir sql dosyaları için mi gerekli içerisinde bir json dosyası var dökümantasyonda da mevcut orda da bahsi geçiyor.
bide client src derlerken fazlasıyla fazlası uyarı veriyor bazı uyarılar dikkat çekici geldi. Sizde de böyle uyarılar geldi mi ? Bu arada release olarak tekrar derledim aşağıda paylaşıyorum txt ve py formatında müsait olunca bir inceleyebilir misiniz. Client derlemeden önce Externde /cryptopp/ cryptlib.sln kısmını da derlemeyi ihmal etmedim. Ayrıca cryptoppLibLink dosyasından da kontrol ettim.
(Visual Studio 2022 kullanıyorum)
@TheAdmin33 @enes turan @hasanmacit müsait olunca bakabilir misiniz acaba, ilgilenirseniz çok sevinirim.
Son zamanlarda yardımcı olan her arkadaşa teşekkürlerimi sunarım sizlere minnettar oldum.
Warninglere çok takılma error vermediği sürece sıkıntı yok.

Kurdun mu hocam
SYSERR: Sep 12 05:03:08 :: Analyze: Handshake phase does not handle packet 3 (fd 17) from 194.0.234.12:26872
SYSERR: Sep 12 05:03:08 :: Process: UNKNOWN HEADER: 42, LAST HEADER: 3(4), REMAIN BYTES: 43, fd: 17
SYSERR: Sep 12 06:10:04 :: Analyze: Handshake phase does not handle packet 71 (fd 17) from 44.220.188.90:24778
SYSERR: Sep 12 06:10:04 :: Process: UNKNOWN HEADER: 32, LAST HEADER: 71(5), REMAIN BYTES: 230, fd: 17
SYSERR: Sep 12 06:10:04 :: Process: UNKNOWN HEADER: 22, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 517, fd: 17
Ben yine aldım bu şekilde
Evet hocam dün dökümantasyondan inceleyerek kurdum. hatta bugün protoları günceledim. sizin bu hata packet saldırısı diye geçiyor. bazı forumlarda baktımda bu arada sizin localinizde değildi sunucuda kuruluydu galiba files dogru mudur ?

Warninglere çok takılma error vermediği sürece sıkıntı yok.
anladım hocam teşekkür ederim ama yinede müsait zamanda warninglere de olmazsa bakarım

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bende yaklaşık 1 yıldır v5 geliştiriyorum yakın zamanda da bir sunucu açacağım, ufak testler yapıyoruz 15-20 online ile daha öyle çok büyük bir problem yaşamadım, V5 e desteğini kesmiş olsa da Atakana ne zaman yazsam ne sorsam cevap ve çözüm alabiliyorum kendisine ayrıca teşekkür ederim @razuning

Geri