Öneri Razu v5 le oyun açılır mı?

• Konuyu açan Konuyu açan TheAdmin33
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 108
  • Gösterim Gösterim 2K
Konu sahibi önerilerinizi bekliyor. Konuya yorum yazabilirsiniz.

TheAdmin33

Ah, bu şarkıların gözü kör olsun
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
saltanat tarzı oyun açmak istiyorum öyle çok bi online hedefim yok 10-15 kişi oynasa yeter bana.

Altyapı olarak razuning v5 kullanmak istiyorum, bu altyapıya hakim olduğumu düşünüyorum ama hiç oyun açmadığım için tam da emin olamıyorum. Herhangi bir altyapıya kusursuz demek imkansız her altyapıda olduğu gibi razu v5 de de eksikler var ama kronik bir sorun varmı yokmu bunu bilmek istiyorum.

Bu altyapıyla oyun açmış olan varmıydı, ne gibi eksikler vardı? Biraz tavsiye verirseniz sevinirim. @razuning @Mavi Ruh

İşte bunun içinde çogu fix eklenmiş buglardan temizleniş bir bir altyapı files bulmak lazım mainline files ile daha fazla ugrasmak zorunda kalırsın.
Tam olarak netleştiremedim sanırım. Zaten bugların olmasının sebebi kodların spagetti kod olması. Bahsettiğim şey tam olarak her sistemin baştan yazılması :D Networking kısmı dahil. Render kısmı performans için revize edilebilir, buna benzer bir fikrim var ama önümüzdeki yaz vaktim olduğunda girişmeyi planlıyorum.

Bana sadece 4 karakter lazım marty tarzı bir files lazım veya lycan olsa bile disabled hale getireceğim bir server lazım martysama5.8 bıraktım packet hataları çözülmüyordu.
Kanalımda 2025 server kurulum videosu çekmeyi planlıyorum da ne gibi bir problemleri vardı? Ayrıca saf 5.8'i mi kurdunuz yoksa düzenlenmiş hallerinden birini mi?

Bende çok düşündüm razu v5 gecsemmi diye kafami karistiran tek nokta tüm sistemler nerdeyse martye uyumlu ekleniyo sirf sökerken uğraşmamak için girmedim işin içine

Kanalımda 2025 server kurulum videosu çekmeyi planlıyorum da ne gibi bir problemleri vardı? Ayrıca saf 5.8'i mi kurdunuz yoksa düzenlenmiş hallerinden birini mi?
Server Files - Martysama v5.8 - 6 Karakter Ekli Alt Yapı Server Files ( Temiz Versiyon ) rica etsem şunu kursan çok güzel olur arkadaşın dediğine göre martynin temiz hali birde arteyle ilgili ufak tefek sorunlar varsa düzeltirsen muhteşem olur bence ekstra olarakta bu filesten geliştirici videoları çekebilirsin githubunda olanları eklemek vb saltanat tarzı isteyenlerin kesinlikle ilgisini çekicek bir şey olur şahsi düşüncem az çok izlenir farkettimde youtubede saltanatla ilgili bir şeyler yapan kişi bulamadım

Server Files - Martysama v5.8 - 6 Karakter Ekli Alt Yapı Server Files ( Temiz Versiyon ) rica etsem şunu kursan çok güzel olur arkadaşın dediğine göre martynin temiz hali birde arteyle ilgili ufak tefek sorunlar varsa düzeltirsen muhteşem olur bence ekstra olarakta bu filesten geliştirici videoları çekebilirsin githubunda olanları eklemek vb saltanat tarzı isteyenlerin kesinlikle ilgisini çekicek bir şey olur şahsi düşüncem az çok izlenir farkettimde youtubede saltanatla ilgili bir şeyler yapan kişi bulamadım
Bunun yerine 5.8 p23 paylasildi ona bi bak derim

Burada ki her mesajı okudum kime nasıl kolay geliyorsa nasıl geliştirmek istiyorsa onu kullanabilir v5 herkese açık files eğer her şeye hakim olmak istiyorsan kendi filesimi öneririm zira mainline marty ile tabi ki farkı olacaktır elinde kendi geliştirdiğin filesin bulunsun istiyorsan dediğim gibi alt yapımı öneririm ama bu tür işlerle uğraşmak yerine bir iki fix atıp eğer sistem eklemek istiyorsanız marty'de kullanabilirsiniz sonuç olarak open source yani açık kaynaklar bunlar alt yapımı kullanan geliştiren satan farklı varyasyonlara sokan kim varsa teşekkür ederim bu yıla kadar çok fazla insandan feedback aldım çok fazla insan ulaştı ve bir çok iş yapıp satan insanlar oldu bu yorumları okumak dahi beni mutlu ediyor iyi forumlar diliyorum sizlere

Burada ki her mesajı okudum kime nasıl kolay geliyorsa nasıl geliştirmek istiyorsa onu kullanabilir v5 herkese açık files eğer her şeye hakim olmak istiyorsan kendi filesimi öneririm zira mainline marty ile tabi ki farkı olacaktır elinde kendi geliştirdiğin filesin bulunsun istiyorsan dediğim gibi alt yapımı öneririm ama bu tür işlerle uğraşmak yerine bir iki fix atıp eğer sistem eklemek istiyorsanız marty'de kullanabilirsiniz sonuç olarak open source yani açık kaynaklar bunlar alt yapımı kullanan geliştiren satan farklı varyasyonlara sokan kim varsa teşekkür ederim bu yıla kadar çok fazla insandan feedback aldım çok fazla insan ulaştı ve bir çok iş yapıp satan insanlar oldu bu yorumları okumak dahi beni mutlu ediyor iyi forumlar diliyorum sizlere
sen adamsın

Geri