- Ticaret Puanı
- 0
İyi emek verilmiş
Looks like you're going to have a nice surprise for everyone.İyi emek verilmiş
Oooo, grafikler bu paylaşılan filesin mi ?Bu owsap files bir harika dostum
![]()
Değil, unreal'da yapılmışOooo, grafikler bu paylaşılan filesin mi ?
Çok güzel görünüyor.
Allah'ın izniyle sunucu-istemci network altyapısını bitireyim, Unreal tarafı kolayBi an sevinmiştim.![]()
Changelog gelirmiAllah'ın izniyle sunucu-istemci network altyapısını bitireyim, Unreal tarafı kolay![]()
AklımdaChangelog gelirmi![]()
kuran yok daha galiba iki forumdadaUlan dün 800 euro vereceğime sıfırdan 40k filesi editlerim diye yola koyuldum şimdi olacak işmiydi bu
Bu arada bu owsap fileslere mysql 8.0 sıfırda kuruluyor çok rahat bi şekilde.
Nesi varki kurulur. Telefona indirmiştim pcye geçirir kururarım. Bugün haber ederim.kuran yok daha galiba iki forumdada![]()
kurarsan video cekermısinNesi varki kurulur. Telefona indirmiştim pcye geçirir kururarım. Bugün haber ederim.
henüz usta biri el atmadı yorumlarda acemiler var ondan daha kuramadı kimse yunusumNesi varki kurulur. Telefona indirmiştim pcye geçirir kururarım. Bugün haber ederim.
Kurarsam anlatırım.kurarsan video cekermısin
Bende files ahım şahım bişey zannettim cano millet öyle söyleyince.henüz usta biri el atmadı yorumlarda acemiler var ondan daha kuramadı kimse yunusum
bi marty değil yaBende files ahım şahım bişey zannettim cano millet öyle söyleyince.![]()
Bi hasanmacit Altyapı Server Files değil beebi marty değil ya
owsap dandik biraz ya yine kaliteli tabiki ama martye göre felan dandik kalıyo 800 euroluk hizmet yok yani en fazla 300 euro ederBi hasanmacit Altyapı Server Files değil bee![]()