Server Files OWSAP v6.2.4 SF

• Konuyu açan Konuyu açan Baldwin
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 83
  • Gösterim Gösterim 3K
owsap dandik biraz ya yine kaliteli tabiki ama martye göre felan dandik kalıyo 800 euroluk hizmet yok yani en fazla 300 euro eder
Bence her 2side alanında başarılı insanlar, owsap daha çok orjinalliği koruyo, marty ise kendi yapısını kurmuş durumda bence fark bu, fiyat konusunda fikrim yok açıkcası kendi emeklerine verdikleri fiyat saygı duymak lazım.
bunun game, client source ve root, locale, uiscript dosyalarını atabilecek olan varmı?
Atayım birazdan eve geçince indirmiştim.

Martysama 1.5 ayı aşkındır ticketlara dönmüyor siteside kapandi ve herhangi açiklamasi yok.Owsaptan kotu bi donuş mu aldjniz?
Fiyatı yüksek olduğu için benim hiç sohbetim olmadı ama bir arkadaş almak istediğinde baya ters yapmıştı. Türklere satış yapmıyorum warez ediyorsunuz diye :) Bak yine warez oldu :D

Fiyatı yüksek olduğu için benim hiç sohbetim olmadı ama bir arkadaş almak istediğinde baya ters yapmıştı. Türklere satış yapmıyorum warez ediyorsunuz diye :) Bak yine warez oldu :D
Mesaj atmadan önce açıklamasındaki siteye girip nasıl mesaj atmanız gerektiği yazıyor.Bende Türklere satış yapmıyorum olayı kolpa mı diye sormuştum hayır öyle bir şey yok demişti.Romenler leakledi bu arada filesi ilk bizden çıkma değl yani :d

Her 2 yapıyıda kullandım, owsap bence çok daha iyi ve sağlam. İnsanların marty tercihi ise, ucuzluk ve warezde bol bol türevlerinin bulunması, sistemlerin genel marty uyarlı yapıldığından copy paste owsapta çok fazla iş görmüyor :)

dün sordum şu cevabı verdi

Hello, I don't sell to everyone because of particular reasons. You must send your application if you're interested in investing in my project.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Her 2 yapıyıda kullandım, owsap bence çok daha iyi ve sağlam. İnsanların marty tercihi ise, ucuzluk ve warezde bol bol türevlerinin bulunması, sistemlerin genel marty uyarlı yapıldığından copy paste owsapta çok fazla iş görmüyor :)
Adaletde öyle mesela,
Çok sevdiğim altyapılardan. Gerek optimizasyonu gerek sistemleri kendine özgü. Çoğu kişi geliştiremiyor hatta paylaşılan hiç bi sistemi uyarlama yapmadan direk kopyala yapıştırla ekleyemiyolar. Her birisi kendi alanında başarılı projeler yeterki geliştirilsin.

Adaletde öyle mesela,
Çok sevdiğim altyapılardan. Gerek optimizasyonu gerek sistemleri kendine özgü. Çoğu kişi geliştiremiyor hatta paylaşılan hiç bi sistemi uyarlama yapmadan direk kopyala yapıştırla ekleyemiyolar. Her birisi kendi alanında başarılı projeler yeterki geliştirilsin.
Katılıyorumi önemli olan geliştirme süreci, ama owsapın Türklere satmama gibi bir durumu yok, görüşmelerimde öyle birşey söylemedi, piyasada dolaşan bi hurafe, maalesef herkes inanmış buna ama satın almayı denememişler :) Tercihen Marty yerine owsap yapı daha iyi, en azından saçma sapan marty hataları ile uğraşma derdi olmuyor. En kötü 5.8 piyasada var, yığınla hatası var. Satın alanlarda dahi yığınla hatalar var sadece alt yapı kaynağında. Geliştiriyim diyene geçmiş olsun :D

Katılıyorumi önemli olan geliştirme süreci, ama owsapın Türklere satmama gibi bir durumu yok, görüşmelerimde öyle birşey söylemedi, piyasada dolaşan bi hurafe, maalesef herkes inanmış buna ama satın almayı denememişler :) Tercihen Marty yerine owsap yapı daha iyi, en azından saçma sapan marty hataları ile uğraşma derdi olmuyor. En kötü 5.8 piyasada var, yığınla hatası var. Satın alanlarda dahi yığınla hatalar var sadece alt yapı kaynağında. Geliştiriyim diyene geçmiş olsun :D
Martyde ne hata varmış acaba ? Merak ettim. Evet üzerinde çok uzun süredir uğraşıyorum çok fazla düzeltilmesi gereken alan var ama bunlar hata olarak değil de zaten hep o şekildeydi de o kısımlara dokunmamış gibi hatalar bence.

dün sordum şu cevabı verdi

Hello, I don't sell to everyone because of particular reasons. You must send your application if you're interested in investing in my project.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Bu form olayını yeni çıkardı galiba. Eskiden yoktu.

Katılıyorum owsap > marty bence. Ama şu son formu yapmadan önce Türklere satış yapmıyordu. Bizzat arkadaşım alamamıştı o yüzden marty almıştı.

Martyde ne hata varmış acaba ? Merak ettim. Evet üzerinde çok uzun süredir uğraşıyorum çok fazla düzeltilmesi gereken alan var ama bunlar hata olarak değil de zaten hep o şekildeydi de o kısımlara dokunmamış gibi hatalar bence.
Para vererek aldıysan eğer bence 5 kuruş etmez, nedeni; para veriyorsan ve içinde eksik ve hata barındırıyorsa ki alt yapı alıyorsun, içinde saten sistem yok, örn. teleport atıyosun şişme var, regen şişme yapıyor vs. vs. bir sürü var, bunları ben fixliceksem eğer neden alt yapı diye para veriyorum. :D

In my personal opinion, Marty's mistakes aren't mistakes, they're normal. For example, the use of green potions wasn't stopped more than once, which is a simple mistake that can be easily fixed. There are other things as well, but I think Marty's source is easier to develop and work on. For your information, the reason Marty is more popular than OWSAP is that Marty appeared after the Minalin source appeared, and the Arabs bought Marty's source, which achieved great popularity in the Arab market and then the Turkish market. This is my point of view. The reason Marty is famous is the Arabs and the Turkish market. However, I hadn't heard of OWSAP when Marty's source appeared.

martydeki bazı basit fixler owsapta yoktu en son
nerde hata var? martynin özelleştirmelerini kullanmayı beceremeyenler hata yaşıyor kullanamıyor sonra başka filese geçiyor ya da 5.7 sürümünü arıyor :D tabi owsap dayıyo müşterilerine mainline özelleştirme yok herkes kullanınca martyden daha iyi sanıyor. ben en az 2 aydır martysama kullanıyorum hadi beni geç @MEKA 1 yılı aşkın orjinal marty kullanıyor nerede hata ikimizde mi görmedik?

bence de martydeki sorunların büyük kısmı sizden ve koda yaptığınız müdahelelerden kaynaklanıyor. çok uzun süredir marty kullanıyorum. pek çok konuda üzse de bir o kadar konu da var ki iyi ki marty kullanıyorum dedirten.

martydeki bazı basit fixler owsapta yoktu en son

nerde hata var? martynin özelleştirmelerini kullanmayı beceremeyenler hata yaşıyor kullanamıyor sonra başka filese geçiyor ya da 5.7 sürümünü arıyor :D tabi owsap dayıyo müşterilerine mainline özelleştirme yok herkes kullanınca martyden daha iyi sanıyor. ben en az 2 aydır martysama kullanıyorum hadi beni geç @MEKA 1 yılı aşkın orjinal marty kullanıyor nerede hata ikimizde mi görmedik?
dostum dosyayı satın al önce, sonra oyun açmayı düşün, onu düşündüğünde sorunları anlarsın. Burada tüm hataları söyleme gibi bir niyetim yok, veya owsapı övme gibi, 2si arasındaki fark ortada, bunu göremeyene yapılcak birşey yok saten. Neyse fazla yazıpta ortalığı kızıştırmayım. Malum insanlar externsiz owsapı kuracak birini arıyor. @hasanmacit belki sen kurarsın, owsap abimizin hatasını kapatırsın :D

dostum dosyayı satın al önce, sonra oyun açmayı düşün, onu düşündüğünde sorunları anlarsın. Burada tüm hataları söyleme gibi bir niyetim yok, veya owsapı övme gibi, 2si arasındaki fark ortada, bunu göremeyene yapılcak birşey yok saten. Neyse fazla yazıpta ortalığı kızıştırmayım. Malum insanlar externsiz owsapı kuracak birini arıyor. @hasanmacit belki sen kurarsın, owsap abimizin hatasını kapatırsın :D
bazı kişisel sağlık sebeplerinden ötürü bayramdan sonraya kadar (belkide daha uzun bir süre) pc başına geçmeyeceğim. extern uyarlamanın zor olmadığını düşünüyorum. zevkler ve renkler farklıdır herkes sevdiği filesi geliştirsin ben martyciyim. ayrıca 1 aydır aktif test sunucudunda orjinal marty ile oyun oynatıyoruz herhangi bir sorun yok bildirmek istedim.

En başta da dediğim gibi, her 2 kişide yazılımcı en azından ne yapacağını iyi biliyor. Ve ben şunu biliyorumki her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olur özellikle yazılım alanında. Birisi uzatarak yazar diğeri çok kısadan yapıverir. Her 2side kendi alanında değerli kaynaklar. İsteyen marty kullanır isteyen owsap isteyen kendi altyapısını kullanır. Bana göre her 2side kullanışsız kendi altyapım varken diğerleri altın olsa kullanmam kendi kömürümü zümrüt yapmaya uğraşırım.

Ayrıca bu paylaşılan files için söylemek gerekirse, extern çok zor bir uyarlaması yok hatta direk paylaşılan martylerin 5.7 yada 5.8 externlerini alın 1e1 kullanın zaten hata alırsanız kütüphane kaynaklı onlarıda hızlıca tamamlarsınız. Oyunu derler açarsınız içerisinde extern dışında eksik dosya yok. Veritabanı, game kısmı, srcler, pack, hatta ve hatta otopack yapısı bile var. Kullanmasını bilene altın gibi kaynak. Paylaşım için tekrardan teşekkürler.

Geri