Official SetBonus Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan okan4141
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 36
  • Gösterim Gösterim 811
Bir videoda görmüştüm bonus veriyordu mantık şöyle sanırım mesela yılbaşı setleri diye katagori yapmışlar altına 3 tane set eklemişler işte A seti B seti C seti

A setinde bu itemler var B setinde bu itemler var C setinde bu itemler var. A itemindeki bodyi takıp B setindeki saçı takarsan bonus veriyor işte yine C setindeki Silahı takarsan yine bonus veriyor ama bu sefer hangi setin bonusunu neye göre veriyor kafam allak bullak oldu. 🤣🤣 Ben en iyisi wiki deki gibi her setin kendi bonuslarını verecek şekilde yapayım.
Bence de hocam wikideki gibi mantıklı

A set, Berserler ve HP veriyor. A setten 2 eşya giydin, B setinden 1 eşya giydin. B setide Canavar K. ve HP veriyor diyelim. Öncelik ayarlanan bonus, birleşip Berserker ve Canavar olarak yeni set birleşimi oluyor.

A set, Berserler ve HP veriyor. A setten 2 eşya giydin, B setinden 1 eşya giydin. B setide Canavar K. ve HP veriyor diyelim. Öncelik ayarlanan bonus, birleşip Berserker ve Canavar olarak yeni set birleşimi oluyor.
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Şimdi burada lejyoner seti var hemen altında yıldızlı ay seti var ben lejyonerin kostüm zırhını giydin saç olarakta yıldızlı ay setinden giydim bana hangi setin 2.ürün bonusunu verecek yıldızlı ayın 2.ürün bonusu olan %5 beceri mi verecek yoksa lejyonerin 2.ürün bonusu olan %50 exp bonus mu.

Şimdi burada lejyoner seti var hemen altında yıldızlı ay seti var ben lejyonerin kostüm zırhını giydin saç olarakta yıldızlı ay setinden giydim bana hangi setin 2.ürün bonusunu verecek yıldızlı ayın 2.ürün bonusu olan %5 beceri mi verecek yoksa lejyonerin 2.ürün bonusu olan %50 exp bonus mu.
Anladığım kadarıyla kendi bonuslarından ayrı belirlenen bonus veriyo çünkü zırhtan mesela 2.efsunu alıp saçtan 1.efsunu almış olsa ona göre belirtilirdi. Oynamadım açıkcası bilmiyorum ama wikiden okuduğuma göre yorumluyorum. Set bonusu var her hangi bir itemden saç yada zırh taktığınızda yani 2 item takmış olmanız şartı ile set bonus aktifleşiyor diye yorumladım. Verdiği set bonusda kendisinden gelen efsunlarla sağlanıyor. Emin olmamakla birlikte wikiden anladığımı söylüyorum.

2 ürün olarak bonusu yanında yazıyor.
3. bonus olarak gelen bonus diğer sette hangisiyse o gelecek.

1. setin 2 ürün bonusu kalacak.
2. setin 3. ürün eklendiğinde + olarak gelen bonusu eklenecek.

Bu dediğim şekilde diğer 4 ve 5. ürünleri de düşüneceksin.

Yılbaşı Kazağı Seti
2 ürün +%3
bonusu sağlıyor.

Ejderha Muhafızı Seti

3 ürün olduğunda + olarak +50% EXP Bonus ekleniyor.

Ejderha Muhafızı Seti'nden 1 adet, Yılbaşı Kazağı Seti'nden 2 adet taktığında alacağın bonus: +3 Büyü/Yakın Dövüş Saldırı ve +50%EXP Bonusu olacak.

Ellerine sağlık Okan'ım.

Ek bilgi:

Her setten 1 adet Eşya takarak bonus kazanamazsın. Minimum aynı set içerisinden 2 eşya olmalıdır. Set bonusu aldıktan sonra diğer set bonuslarından yararlanabilirsin.

O zaman çoğu şeyin anlamı kalmaz. Özellikle selam gönderdiğin arkadaşların emeklerine fikirlerine uğraşlarına yazık olur. Belki bazıları gelir kaybı bile yaşayabilir.

2 ürün olarak bonusu yanında yazıyor.
3. bonus olarak gelen bonus diğer sette hangisiyse o gelecek.

1. setin 2 ürün bonusu kalacak.
2. setin 3. ürün eklendiğinde + olarak gelen bonusu eklenecek.

Bu dediğim şekilde diğer 4 ve 5. ürünleri de düşüneceksin.
Aaa yanlış anlamadıysam efsunlu kostümler mi set bonusu veriyor. Mesela kostümde hiç efsun yok bu SetBonusu vermez yani. Yunus Emre de ona benzer birşey dedi.

Son düzenleme:
Aaa yanlış anlamadıysam efsunlu kostümler mi set bonusu veriyor. Mesela kostümde hiç efsun yok bu SetBonusu vermez yani. Yunus Emre de ona benzer birşey dedi.
öyle değil. senin attığın sayfada 2 tanesi için bonus veriyor ya mesela ay yıldız üst ve kask %50 exp bonus veriyor tamam mı, ayyıldız setinin peti de 3 şeytan versin. cehennem kostüm seti olsun cehennem kostüm setinin peti mesela eklendiğinde 3 canavar versin. eğer 2 ayyıldızın üstüne cehennemin petini giyersen 3 şeytan vereceğine 3 canavar veriyor. giydiğin 3. kostüm hangi sete aitse o setin özelliğini veriyor.

Zaten set kostümler sadece Item Shop üzerinden elde edilebiliyor. Onların tamamı da +'lı ama o önemli bir şey değil. Gönderdiğini Wiki sayfasını incele ve altta yazdığım ile eşleştir.

Yılbaşı Kazağı Seti
- 2 ürün +%3
bonusu sağlıyor.

*(1. ürün bonus yok. 2. ürünü takarsan set bonusu alırsın.)

Üzerinde giyili set bonusuna sahip eşya sayısı 2, eğer 3. olarak aşağıdaki Ejderha Muhafızı Seti'nin bir eşyasını tercih edersen alacağın bonusta yazıyor.

Ejderha Muhafızı Seti
- 3 ürün olduğunda + olarak +50% EXP Bonus ekleniyor.

Ejderha Muhafızı Seti'nden 1 adet, Yılbaşı Kazağı Seti'nden 2 adet taktığında alacağın bonus: +3 Büyü/Yakın Dövüş Saldırı ve +50%EXP Bonusu olacak. Ver Skype adresini özelden anlatayım.

Zaten set kostümler sadece Item Shop üzerinden elde edilebiliyor. Onların tamamı da +'lı ama o önemli bir şey değil. Gönderdiğini Wiki sayfasını incele ve altta yazdığım ile eşleştir.

Yılbaşı Kazağı Seti
- 2 ürün +%3
bonusu sağlıyor.

*(1. ürün bonus yok. 2. ürünü takarsan set bonusu alırsın.)

Üzerinde giyili set bonusuna sahip eşya sayısı 2, eğer 3. olarak aşağıdaki Ejderha Muhafızı Seti'nin bir eşyasını tercih edersen alacağın bonusta yazıyor.

Ejderha Muhafızı Seti
- 3 ürün olduğunda + olarak +50% EXP Bonus ekleniyor.

Ejderha Muhafızı Seti'nden 1 adet, Yılbaşı Kazağı Seti'nden 2 adet taktığında alacağın bonus: +3 Büyü/Yakın Dövüş Saldırı ve +50%EXP Bonusu olacak. Ver Skype adresini özelden anlatayım.
hala anlamadıysa yazmasın sistemi zaten :D

Ben hiç kafa yormadım itemlerin hepsini takarsan bonusunu alırsın mantığıyla yaptım geçtim :D
(Kostüm Set Bonus Sistemi)

p4uu6l0.jpg

Geri