Official İtem Kilit (Soul Binding System) Sistemi

Bişey anlamadım biraz daha açarak sorarsanız yardımcı olabilirim. Sistemi eklerken mi sorun yaşıyorsunuz yoksa sistemin nasıl kullanacağını mı bilmiyorsunuz?

ya ben client build etme game build olaylarından anlamıyorum :D daha hiç bir araştırmam olmadı o konuda :)

Mesleki Açık Öğretim okuyorum. Bilgisayar bölümü. Sen sormadan yanıtlayim. Bu kadar bilgini bu bölüme gittiğin için mi biliyorsun diye. Hiçbir alakası yok. :D Koskoca dönem htmlde tabloları geçmediğimizi biliyorum. :D Önemli olan kendin öğrenebilmek.

Mesleki Açık Öğretim okuyorum. Bilgisayar bölümü. Sen sormadan yanıtlayim. Bu kadar bilgini bu bölüme gittiğin için mi biliyorsun diye. Hiçbir alakası yok. :D Koskoca dönem htmlde tabloları geçmediğimizi biliyorum. :D Önemli olan kendin öğrenebilmek.

ev arkadaşım programlama okuyo oda bilmiyodu bişey ben anlata anlata temeli öğrettim okullarda verilen bilgilerle bi yere gelen vardır elbette çokta gerekli şeyleri anlattıklarını düşünmüyorum :)

ev arkadaşım programlama okuyo oda bilmiyodu bişey ben anlata anlata temeli öğrettim okullarda verilen bilgilerle bi yere gelen vardır elbette çokta gerekli şeyleri anlattıklarını düşünmüyorum :)
Aynen öyle okullarda da temeller anlatılıyor. Yalnız gördüğüm şey baya ezberci olarak anlatılıyor. Hangi parçaların nerede kullanılacağı ile ilgili bişey yok.

Geri