Official İtem Kilit (Soul Binding System) Sistemi

Kırmızı kalma sorunu ile alakalı bir şey göremedim ama eksik bir kod var. Fakat bu hata ile ilgili değil sanırım.

Python:
Genişlet Daralt Kopyala
def __DropSrcItemToDestItemInInventory(self, srcItemVID, srcItemSlotPos, dstItemSlotPos):
        if srcItemSlotPos == dstItemSlotPos:
            return

bunun altında şunu ekle;
Python:
Genişlet Daralt Kopyala
elif srcItemVID == player.GetItemIndex(dstItemSlotPos):
            self.__SendMoveItemPacket(srcItemSlotPos, dstItemSlotPos, 0)
            return

Sorunun nereden kaynaklandığını bulmak isterseniz şunu bir deneyin. Clienti debug modunda build edip eşyayı itemin üstüne sürüklediğinde herhangi bir hata var mı diye bakın. Yada syserr.txt dosyasında hata var mı diye bakın.
Bu kırmızı kalma hatasının birden çok nedeni olabilir. Deneme - yanılma ile sonuca ulaşabiliriz lakin ilk önce hata kayıtlarına bir bakın. Eğer bir hata varsa belki işimize yarayabilir.
Clienti debug ile build ettiğimde karakter seçim ekranından sonra load yerinde yükleme bittiğinde pythonwindows.cpp dosyasında hata oldugunu söylüyor şu an telefondan yazıyorum akşam bu konuyla ilgili sizi bilgilendiricem.

@Whistle hocam sistemi ekledim sorunsuz fakat. bağlama parşomenini itemni üstüne sürüklediğimde kırmızı gösteriyor ve zırhın tamamını kaplamıyor. örneğin zırhı çifte bölüyor. navicattanda item protoya eklediğim 50263-64 kodlarını göremiyorum nerede sorun vardır db src mi dump protomu varsa nasıl çözeriz ? not: files txtden çekiyor item protoyu falan ondan olabilirmi?

@Whistle hocam sistemi ekledim sorunsuz fakat. bağlama parşomenini itemni üstüne sürüklediğimde kırmızı gösteriyor ve zırhın tamamını kaplamıyor. örneğin zırhı çifte bölüyor. navicattanda item protoya eklediğim 50263-64 kodlarını göremiyorum nerede sorun vardır db src mi dump protomu varsa nasıl çözeriz ? not: files txtden çekiyor item protoyu falan ondan olabilirmi?
Anlatım içinde txt dosyasına eklenebilecek şeyler var. Onları eklemen lazım. Ayretten dump_proto programını kullanıyorsunuz ye. Nasıl ki game/db/protoReader.cpp dosyasına yeni değerleri ekliyorsunuz. Ona da ekleyeceksiniz.

baktım tekrar yaptım busefer topdan batırdım:D
#ifdef __SOULBINDING_SYSTEM__

#endif

bu kısımları çıkartarak ekledim acaba ondanmı ki
O kısımlar ileride sistemi devredışı bırakabilmeniz için var. locale_inc.h dosyasına şunu eklemeniz gerekliydi;
C++:
Genişlet Daralt Kopyala
#define __SOULBINDING_SYSTEM__

Şuan oldu başardım sanırım:D fakat kilit açma işe yaramıyor şimdide:S ve item depoya konulup yan charla alınca kilit gidiyor yere atılıyortic yapılıyor

Düzeltme:
O kısımlar ileride sistemi devredışı bırakabilmeniz için var. locale_inc.h dosyasına şunu eklemeniz gerekliydi;
C++:

#define __SOULBINDING_SYSTEM__

yok ya kilit açmayı yapamadım sorun devam ediyor:S

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Dump_proto dosyasına yeni flagların eklenmesi lazım. Onların bi değeri var. Server - client ve protoda da aynı olması gerekli.

Dump_proto dosyasına yeni flagların eklenmesi lazım. Onların bi değeri var. Server - client ve protoda da aynı olması gerekli.

yokk ya olmadı:(( herşey tamam kilit açmıyor detaylı bir anlatım yapabilirmisin rica etsem

hehh sorunu buldumm kilit açma subtype si kilitle aynı yapmışı9m onu 26 yaptım düzeldi sorunsuz şuan sadece ufak tefek açık tarzı şeyler var depoya koyma ve envanterden item silme yapınca silmesi

ikincisi benim src de yan yana

#ifdef __SOULBINDING_SYSTEM__

#endif

bu kodu şu şekil eklesem sıkıntı çıkartırmı acaba

"REPLACE INTO item%s (id, owner_id, window, pos, count, vnum,#ifdef __SOULBINDING_SYSTEM__ bind #endif, socket0, socket1, socket2, socket3, " buşekil yan yana eklesem

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Paylaşım 2016 yılına ait tedirginim bu yüzden sormaktan çekiniyorum acaba günümüzdeki bazı sistemlerle sıkıntı çıkarabilir mi çıkarırsa bunlar hangileri olabilir? Yani demek istediğim eklenirse bunlara da şu şu uyarlaması yapılması gerekiyor denilen bir şey var mıdır ?

Paylaşım 2016 yılına ait tedirginim bu yüzden sormaktan çekiniyorum acaba günümüzdeki bazı sistemlerle sıkıntı çıkarabilir mi çıkarırsa bunlar hangileri olabilir? Yani demek istediğim eklenirse bunlara da şu şu uyarlaması yapılması gerekiyor denilen bir şey var mıdır ?
Kendi serverimde kullanmıştım bu sistemi. Filesinizde yer alan sistemlerle uyumsuzluk olabilir. Bu durumda kodları analiz edip uyarlamanız gerekebilir.

Merhaba hocam ben de paylaştığınız sisteme benzer şifreli bir soul binding system kullanmayı düşünüyorum. merak ettiğim bir konu var bu sistem expire_date tuttuğu için acaba makineye ekstra çok yük bindirip yorar mi ?

Geri