Nopehyte Elemental_Fire_Dungeon Test

• Konuyu açan Konuyu açan nopehyte
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 252

nopehyte

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0

Merhaba Herkese İyi Forumlar Uzun Zamadır Arka Planla Büyük Bir Marketing İçin Hazırlıklar Yapıyorum Amacım Global Çapta 3D Olarak Bizimde Bir Yol Kat Edip Koltukta Yer Sahibi Olmamız

Model Bitmemiş Bir Halidir
Eksiklikler

LightMap Yapılıcak
Uygun Boss Ve Slotlar Yapılıcak (Yapıldı)
Boss ve Slotların Skil Efek Ve Animasyonları Ayarlanıcak

Amacım 3D Bölümünde Sadece 2D textur Boyayıp Başkasının Yaptığı Kostümleri Satan Kişilerin Kendilerine 3D Modelci Diyip Geçinlien Türkiye Topluluğunu
Bir Üst Seviyeye Getirmek İyi Forumlar Herkese

n5uu82z.png
9fwiqfq.png
dtz5rdm.png
gq15ak0.png

Update 28.10.2025
fbecv5b.png

Son düzenleme:
Başarılı görünüyor. Başarılar.

Çok şık güzel duruyor başarılar eline sağlık

Çok güzel gözüküyor eğer işiniz 3D modelleme ise eminim çok güzel şeyler çıkacaktır. Birazda TR'ye gelen güncellemedeki boss odasına benzemiş. Yeni mekanikler yeni efektler görmek isterdim oyuncu olarak

Farklı ve güzel bir mekan olmuş, eline sağlık. Videoyu izleyince şöyle bir fikir geldi aklıma;
Ekran görüntüsü 2025-10-26 120115.webp

İşaretli alana doyum paperdeki volkanların tepesinde gördüğümüz alev-püskürme efekti eklenebilir. Eğer farklı bir plan yoksa bence gayet hoş durur.

Farklı ve güzel bir mekan olmuş, eline sağlık. Videoyu izleyince şöyle bir fikir geldi aklıma;
26397 eklentisini görüntüle
İşaretli alana doyum paperdeki volkanların tepesinde gördüğümüz alev-püskürme efekti eklenebilir. Eğer farklı bir plan yoksa bence gayet hoş durur.
Aslında Aklıma Geldi Ama Volkanların Üzerindeki Duman Efekti Çok Yoğun ve Yoğun Bir Siyah Duman İstemiyorum Mde olarak Kaynayan Lav Efekti Düşünüyorum Oraya

Geri