Metin2 Web Yönetim Panelli Server Files Geliştirme Günlüğüm

• Konuyu açan Konuyu açan TEmreAta
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 23
  • Gösterim Gösterim 458
Öncelikle teşekkür ederim hocam zaten her hosting firmasının böyle bir paneli var yani çoğu firma bu hizmeti sunuyor yüklü paralara bende hem kendimi geliştirmek hemde insanlar boşa para harcamasın diye böyle bir sistem yapıyorum ve lisanslı bir şekilde ücretsiz files ve webpanel sunuyorum.
Yani yanlış anlaşılmasın ama yüklü para demişsin de 2 paket parasına panel satıyor firmalar + olarak insanlar senin ücretsiz verdiğin panele neden güvenip kendi sunucularında kullansınlar?

Yani yanlış anlaşılmasın ama yüklü para demişsin de 2 paket parasına panel satıyor firmalar + olarak insanlar senin ücretsiz verdiğin panele neden güvenip kendi sunucularında kullansınlar?
Hocam insanların elinde olan bişey bu ben para istemiyorum bişey istemiyorum isteyen tercih eder isteyen tercih etmez ama baya bi kişi tercih edicek gibi gözüküyor çünkü DM kutuma hergün mesajlar gelip duruyor ve ekstra olarak 20bin altında panel görmedim ben firmalara nasıl güveniyorlarsa banada aynı şekilde güvenebilirler

Hocam açıklamaya bakılırsa kendi seçtiği filese yapılacak yani belli bir filese uygunluğu olacak. Ayrıca neden olmasın bence iyi bir hamle. Ücretsiz deneme şansı elde eder en azından insanlar.

Hocam açıklamaya bakılırsa kendi seçtiği filese yapılacak yani belli bir filese uygunluğu olacak. Ayrıca neden olmasın bence iyi bir hamle. Ücretsiz deneme şansı elde eder en azından insanlar.
Dediğiniz gibi ben ilk başladığımda arkadaşlarla aramızda oynamak için forumlarda gezen filesleri deniyorduk ilk oyunumuzu hiç bilinmeyen bir filesle açtık ve ilk olarak 1-120 ve 55-120 files yapılacak sonrasındada 1-99 files yapılacak bütün filesler ayrı dosya olucak ve ekstradan projenin hemen biticeği hakkındada bir şey söylemek istemem çünkü kendi çalıştığım firmanın yazılımları iş seyehatlarim vs. de var bunuda bildirmek isterim

Geri