Yardım metin2 stres testi hk.

• Konuyu açan Konuyu açan brave
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 261
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

brave

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
X bir websitesini stres testine alıp yüksek hit durumunda nasıl tepkiler verdiğini test edebiliyoruz. Peki bunu metin2 bazında nasıl yapabiliriz? Örneğin hiç yüksek online görmemiş files geliştirdiğimizde 2-3k açılışta ne durumda olduğumuzu öngörebilmek adına sistemleri veya genel olarak sunucuyu stres testine alabileceğimiz bir yapı var mı?

Bu tarz bir şey görmedim 2020de Aeldra tekrar açılırken stres testini oyuncularla yapmıştı, baştan söylemişlerdi serverın kapanacağını alfa faz gibi düşünmelerini.

Eğer varsa muazzam olur.

filesimdeki network sistemi baştan değiştiği için crashleri yakalamak için bir şey yapmıştım, temelde benzer mantık paket miktarını ve sırasını düzenlerseniz tam olarak istediğiniz olur

ek olarak amacınız olabilecek crashleri simüle etmekse bunun içinde aşağıdaki tarz rastgele paketleri simüle eden bir fuzzer yapmıştım

AI ile mevcut sisteminize uygun hale getirebilirsiniz
Sunucu koruması yönünden test etmek için internette aylık abonelik karşılığı stresserlar mevcut onları kullanabilirsiniz

Geri