Bulundu Metin2 için silah kostüm sistemi lazım

• Konuyu açan Konuyu açan Battle2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 5
  • Gösterim Gösterim 81
Konu sahibinin aradığı materyalleri bulduğu için "Bulundu" öneki eklenmiştir. Eğer aynı materyalleri arıyorsanız yorumlara bakabilirsiniz. İstediğiniz materyallere bu konuda bulamadıysanız yeni konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Battle2

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar bana sorunsuz silah kostüm sistemi lazım birde filesin yanında sunulan dumpprotoya elimde bulunan silah kostüm sistemini editleyip build alıyorum sorunsuz ancak paketlerken item_protoyu 0kb olarak sunuyor

konu doğru yerde olmayabilir baktım ama bulamadım yetkililer doğru yere taşıyabilirlerse sevinirim

Konu uygun alana taşınmıştır.

Ayrıca
Şu konuyu denediniz mi ?

Bu sistemi ekledim evet Filezilla ve pack tabanlı costume_weapon olarak tanımladığımda protoları okuyor ancak oyunda silah kostümünü takıyor karakter yumruk atıyor " Sorunun item_proto kapatıcı dumproto'dan kaynaklandığını sanıyorum çünkü dumprotoyu build almada bir sıkıntı yok ancak yeni oluşturulan db.exe si item_protoyu 0kb çıkarıyor isterseniz hem client hemde game taraflı editlediğim dosyaları paylaşabilirim

Sorunumu uğraşlar sonunda çözmüş bulunuyorum.

İtem_Protoyu Debug olarak kullanıyorum Client ve Game taraflı bir kaç kodlama değişikliği yaptım

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri