Metin2 Border Defans War Sistemi Ko tarzı

• Konuyu açan Konuyu açan Psych0SociaL
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 93

Psych0SociaL

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba arkadaşlar knight online ilk çıktıgı zamandan bu yana severek oynadım ve hala ara verip tekrar tekrar başladım oyunlardan birisi malum knight online bırakılmaz ara verilir :D fazla uzatmadan oradaki bdw sistemi çok hoşuma gidiyordu metin2 için kodlamaya uyarlamaya başladım v1 sürümünü çıkarttım izleyip yorumlarsanız sevinirim :) v2 temiz sürümü ile satışa sunmayı düşünüyorum

Not : Sistem tamamiyle game üzerinden tek bir lua kullanılmadı

cursor promu gemini promu
Yukarıdaki skorboard kısmında Gemini’den destek aldım. Kodlama tarafında ise sistemin iskeletini çıkardıktan sonra daha hızlı ilerlemek için Codex kullanıyorum.

Ama son zamanlarda nedense herkes “hangi ai” diye sormaya başladı. Ben Türkiye’ye geldiğinden beri ChatGPT kullanıyorum. Günlerce uğraşacağımız yapıları doğru kullanıldığında 1-2 gün içinde toparlamamıza ciddi katkı sağlıyor. Bunu garipsemek yerine biraz mantıklı bakmak lazım.
Zaten mesele hangi yapay zekayı kullandığın değil, onu ne için ve nasıl kullandığındır. Yapay zekaya “bana sistem yap” demekle, kafandaki sistemi planlayıp kod tarafında doğru yönlendirmek aynı şey değil.
Benim sözüm dışarıya: Yapabiliyorsanız siz de yapın. Hatta daha iyisini yapın, biz de görelim. Böylece forumlarda yıllardır dönen sistemleri süsleyip püsleyip tekrar sunmak yerine, gerçekten yeni ve yaratıcı işler ortaya çıkar.
Bugün yapay zekanın nasıl kullanılacağıyla ilgili dersler veriliyor. Hâlâ “hangi AI?” seviyesinde takılı kalmak yerine, ortaya çıkan işe bakmak daha doğru olur. Çünkü önemli olan araç değil, o aracı kullanacak fikir ve emektir.

Son düzenleme:
yukarıda ki skor board gemini kullandım kodlama kısmı bana sistemin iskeletini çıkardıktan sonra hızlı ilerlemesi için codex kullanıyorum ama şu sıralar nedense herkes hangi ai diye sormaya başladı ben türkiyeye geldiginden bari chargbt kullanıyorum ve günlerce uğraştımız yapıları 1 2 gün içerisinde tamamlamamıza yarıyor ve garipsiyorlar sözüm dışarıya yapılabiliyorsa herkes yapsın daha yaratıcı sistemler görürüz unutmayın yapay zeka nasıl kullanılır diye dersler veriliyor ;)
Gerçekten hocam sistem diye 3 5kya satılan kontrol eksiği ile dolu sistemleri satın almak yerine ai ile beraber istediğin şekilde yapmak daha çok işe geliyor. Gui kpnusunda chatgptyi beğeniyorum diğerleri arkadaşın dediği ai lar iyi yapıyor.

yukarıda ki skor board gemini kullandım kodlama kısmı bana sistemin iskeletini çıkardıktan sonra hızlı ilerlemesi için codex kullanıyorum ama şu sıralar nedense herkes hangi ai diye sormaya başladı ben türkiyeye geldiginden bari chargbt kullanıyorum ve günlerce uğraştımız yapıları 1 2 gün içerisinde tamamlamamıza yarıyor ve garipsiyorlar sözüm dışarıya yapılabiliyorsa herkes yapsın daha yaratıcı sistemler görürüz unutmayın yapay zeka nasıl kullanılır diye dersler veriliyor ;)
Gerçekten hocam sistem diye 3 5kya satılan kontrol eksiği ile dolu sistemleri satın almak yerine ai ile beraber istediğin şekilde yapmak daha çok işe geliyor. Gui kpnusunda chatgptyi beğeniyorum diğerleri arkadaşın dediği ai lar iyi yapıyor.
amacım zaten kötülemek değil öğrenmek.
evet sistem veya başka bir istek para ile almak yerine direk ai den kendine özel yapmak daha iyi bu saltanat pet sistemlerini yapanlarda %100 ai kullanımı yoksa paylaşımı yok piyasada yapamazlar yani. bende öğrensem hangi ai iyi bunları yapar bende satın alcam

Şöyle 0 dan yapay zeka sistem yapamaz zaten belli bir şeyden sonra konu saçma yerlere gider fark edersiniz hata alırsın ve kod mantını bilmezsen sistemi bırakıp hata çözmeye çalışırsın ilk başta iskelet yapısını kurun sonra proje için ilerleme sırasını belirleyin sıra sıra gidin prompt yazmayı ögrenin metin2 src dosyalarını tanıyın hangi dosya ne işe yarıyor paketler nasıl iletiliyor gibi sonra hızlanırsınız ve sabit bir model kullanırsanız sizle bir oda gelişiyor

Geri