Metin2 özelinde Offline farm

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 172

Tengrist

Mapper
Mapper
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Bildiğiniz üzere geçmişte ve şu an açılan newschool fileslarda kullanılan bir sistem.
Item bazlı olarak çalışmakta, oto avı-otoboss'u aktive edip otoav'dan Offline Farm seçrneğine bastığınızda bilgisayarınızdaki o hesaba ait client kapanıyor fakat karakter oyunda kaldığı için sandık kasmaya, level almaya devam ediyor özellikle 55-120 oyunlarında görüyoruz.

Akşam eve geldiğinde client attı mı oyun kapandı mı derdi de yaşamıyor oyuncu. 55-120 piyasası 2000-3000 kişilik bir pazar.

Sizce offline farm sistemlerinin oyuna bir zararı olur mu? Talep edilen bir içerik olduğu için açıyorum konuyu.

Bizim erenin kaldırma sebebi oyuncunun az gözükmesiydi. Oyuncu için makul bir sistem, özellikle 2 cliente satacaksın bunu öff.

Bizim erenin kaldırma sebebi oyuncunun az gözükmesiydi. Oyuncu için makul bir sistem, özellikle 2 cliente satacaksın bunu öff.
Sizdeki nasıldı hocam karakterin devam etmesi yerine süre bazlı mı veriyordunuz sandığı vs?

Her oyuncunun damage ve kasıldığı harita sabit değil ki süre bazlı neye göre hesaplanıp veriliyor?

Offline farm ilk çıktığında mantığını merak edip girmiştim bir servere . Offline farmı açıp bir kere test bossa vuruyorsun sonra bir kere metine vuruyorsun ona göre sana sandık ve boss drobu vesaire veriyor . Yapılacak sistemler arasında listeme aldım unutulmuştu .

Her oyuncunun damage ve kasıldığı harita sabit değil ki süre bazlı neye göre hesaplanıp veriliyor?
Oyuncunun bulumduğu haritanın sandığı metin drobu vs neyse atıyorum o anki dmg ile metini kaç vuruşta kesiyor atıyorum 5 vuruş, 5 vuruş kaç saniye 3 saniye ordan da metine gitme süresi 2 sanşye 5 sanşyede 1 metin dkda 12 metin şeklinde dropları hesaplıypr sistem tekrar girince hesaba aktarıyor ne kasılmış ise

Her sunucuda yapıya göre offline farm'da değişkenlik gösteriyor. Örneğin 55-120 yapılara uygun olabilir. Bazılar karakterin hasarının belirli %'si kadar hasar vurduruyor bazıları bunu sabit tutuyor bazılarıda karakterle eşit yapıyor. Bana göre bence oyununuz mobil değilse inanılmaz gereksiz ve MMORPG yapısını tamamen öldüren birşey. Bu oyun MMORPG kategorisinde olan bir oyun ve bence oto av bile aslında çok doğru değil ancak günümüz oyuncularının bu sistemlere alışması ve yaş ortalamasının yüksek olması sebebiyle doğal olarak vakit bulamadıkları için artık oyun oynamaya otomatik av gibi sistemlerin bence kıvamında ama emek veren oyuncuyuda öldüremeyecek şekilde yapılması daha doğru

55-120 de kim kaldı ki hepsi birbirinden kötü 3. sınıf oyunlar. 2-3bin kişide yoktur haftalık açılan tüm 55leri topla 2000 etmez. 1-99 da 500 online 55-120 nin 2500 onlinenına bedel. Offlinefarm konusuna gelirsek önceden emeğin karşılığı vardı otoavla birlikte o bayağı azaldı çünkü ekstra efor yok. Şimdi bilgisayarda kapalı olacaksa sıfır bedelle verilen hasılatın ne oyuncuya faydası oluyor ne de yönetime. Velhasıl kelam baştan sona dümen bir piyasa vaktiniz değerliyse 55-120 ile uğraşmayın siz ne kadar iyi yaparsanız yapın 1 yıldır düzenli olarak açan ucubeler yüzünden oyuncuda 55e para mı atılır, haftaya biter zaten gibi kırılması güç algılar var.

Geri