- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar,
Yazılımcı ile anlaşma sağladım ve gerekli ödemeleri gönderdim. Bu konuyu açma amacım, öncelikle hard emek filesini hangi sistemler üzerine kuracağımı sizlerle paylaşmak ve daha da önemlisi, hard emek sunucusunun sürdürülebilirliği, dengeli ve adil bir oyun yapısı, nesne market düzeni gibi konularda nasıl ilerlemem gerektiğini tartışmaktır.
Bu alanda kendini profesyonel olarak gören biriyle mümkünse ücretli olarak çalışmayı düşünüyorum. Oyunun tüm drop ayarları, yang oranları, EXP oranları, slot hasarları, slotların verdiği hasara karşı dayanıklılık oranları, bosslar, metin taşları, slotlar gibi A’dan Z’ye her konuda yüksek deneyime sahip olan ve hard emek sunucusunu diğer sunuculardan öne çıkaracak yenilikler yapabileceğine inanan biriyle çalışmak istiyorum.
Şimdilik files içinde olmasını istediğim sistemler aşağıdaki gibidir. Eğer bu sistemlerin mantıksız olduğunu düşünen, farklı öneriler sunmak isteyen ya da tam tersine çok iyi olduğunu savunan biri varsa, yorumlarını bekliyorum. Ayrıca, sunucu açmayı planlayan ve bu fikri mantıklı bulan biri olursa, bu konu ona da rehberlik edebilir ve kendi filesine uygulayabilir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biyolog süreleri listesi:
Rank Sistemi:
Serbest Tarz Bireysel Turnuva Sistemi Detayları:
Yazılımcı ile anlaşma sağladım ve gerekli ödemeleri gönderdim. Bu konuyu açma amacım, öncelikle hard emek filesini hangi sistemler üzerine kuracağımı sizlerle paylaşmak ve daha da önemlisi, hard emek sunucusunun sürdürülebilirliği, dengeli ve adil bir oyun yapısı, nesne market düzeni gibi konularda nasıl ilerlemem gerektiğini tartışmaktır.
Bu alanda kendini profesyonel olarak gören biriyle mümkünse ücretli olarak çalışmayı düşünüyorum. Oyunun tüm drop ayarları, yang oranları, EXP oranları, slot hasarları, slotların verdiği hasara karşı dayanıklılık oranları, bosslar, metin taşları, slotlar gibi A’dan Z’ye her konuda yüksek deneyime sahip olan ve hard emek sunucusunu diğer sunuculardan öne çıkaracak yenilikler yapabileceğine inanan biriyle çalışmak istiyorum.
Şimdilik files içinde olmasını istediğim sistemler aşağıdaki gibidir. Eğer bu sistemlerin mantıksız olduğunu düşünen, farklı öneriler sunmak isteyen ya da tam tersine çok iyi olduğunu savunan biri varsa, yorumlarını bekliyorum. Ayrıca, sunucu açmayı planlayan ve bu fikri mantıklı bulan biri olursa, bu konu ona da rehberlik edebilir ve kendi filesine uygulayabilir.
- Official'e göre yang, exp, slot hasarı, dayanıklılık ayarlama
- Moblardan Düşenleri Görme Sistemi
- Hızlı CH Değiştirme
- Hızlı İtem Silme Sistemi
- Uzaktan Market
- Hızlı Biyolog Sistemi
- Çevrimdışı Pazar
- Ticaret Camı Sistemi
- Hızlı Artı Basma Sistemi
- + Basarken %10 Ekstra Şans Sistemi
- Otomatik Event Sistemi
- Hızlı Statü ve Bonus Sistemi
- Eski Tip Görev Sistemi
- At Geliştirme Sistemi / 4 Saatte 1
- Eski Tarz Seçmeli Binek Sistemi
- Eski Tarz At Geliştirme Sistemi
- Otomatik Çekilişli Event Sistemi
- Alan Bossları Sistemi
- Oyun İçi Etkinlik Takvimi Sistemi
- Eski Tarz Görev Sistemi
- Av Görevleri Sistemi
- Günlük / Haftalık Görev Sistemi
- Güvenli Bilgisayar Sistemi
- Dolunay - KDP Düşürmeli
- At Madalyonu Düşürmeli
- Boss Takip ve Zindan Bilgi Sistemi
- Hızlı Toplama Sistemi
- Örümcek 2. Kat Bilet Sistemi
- Oto Bağırma Sistemi
- Yeşil Efsun Sistemi
- Oyundan Düştüğünüz Kat'tan Devam Edebilme Sistemi
- Lonca Ronark Sistemi (Arenada ortaya 1 tane boss atılır, loncalar savaşırken o boss'u kesmeye çalışır)
- 1-75 Seviye Oyun Sınırı (Daha sonra 1/81 olacak, en son ise 1/99 kademeli level sistemi)
- 1. Köy Boss İçerikleri:
- Tigris
- Bera
- Lykos
- Scrofa
- 2. Köy Boss İçerikleri:
- Mahon
- Bo
- Goo-Pae
- Chuong
- Harita Bossları:
- Sarı Kaplan
- Ork Reisi
- Karanlık Lider
- Alev Savaşçı
- Dokuz Kuyruk
- Dev Çöl Kaplumbağası
- Bin Savaşçı
Çevrimdışı Pazar Sisteminde Olması Gerekenler
- Aynı İtemlere Otomatik Fiyat Girişi
- Aynı İtemleri Farklı Fiyata Satma Engeli
- Piyasadaki Ortalama Satış Fiyatını Görme
- Uzaktan Pazara İtem Ekleme, Çıkarma
- Uzaktan Pazara Işınlanma
- Açık Olan Pazarın Başlığını Değiştirme
- Pazarda Satılan İtemlerin Geçmişini Görme
- Pazar Kilit Açma Taşı ile 2. Sayfayı Oluşturma
Biyolog süreleri listesi:
- Ork Dişi: 2 Saat
- Lanet Kitabı: 2 Saat
- Şeytan Hatırası: 3 Saat
- Buz Topu: 3 Saat
- Zelkova Dalı: 4 Saat
- Tugyis Tabelası: 4 Saat
- Kır. Hay. Ağaç Dalı: 3 Saat
- Liderin Notları: 8 Saat
- Kem Göz Mücevheri: 10 Saat
- Bilgelik Mücevheri: 12 Saat
Rank Sistemi:
- En Çok PvP Yapan: (Gladyatörler)
- En Çok Farm Atan: (Çiftçiler)
- En Çok Online Kalan: (Sadık Oyuncular)
- En Zengin Oyuncular: (Tüccarlar)
- Lonca Sıralaması: (Kale Sahipleri)
- Haftalık sıralamalarda 1. olanların heykeli, oyunda oyuncu isimleriyle birlikte dikilecek.
- PvP kategorisinde en çok PvP yapanlar
- Farm kategorisinde en çok farm atarak kazananlar
- Online kalma kategorisinde en uzun süre çevrimiçi kalan oyuncular
- Zenginlik kategorisinde en fazla zenginleşen oyuncular
- Lonca sıralamasında en güçlü loncalar ve kale sahipleri
Serbest Tarz Bireysel Turnuva Sistemi Detayları:
- Genel Format:
- Turnuvaya katılan oyuncular, belirli bir seviye ve ekipman ile başlayacak.
- Ancak, efsun ve dizilim tercihleri tamamen oyunculara bırakılacak. Her oyuncu kendi stratejisini belirleyecek ve savaşmaya böyle katılacak.
- Turnuva toplu bir savaş formatında olacak, fakat her oyuncu bireysel olarak mücadele edecek.
- Sıralama, en çok "kill" (öldürme) yapan oyunculara göre belirlenecek. 1., 2. ve 3. gibi sıralamalar olacak.
- Ödüller ve Sıralama:
- Toplam sıralama listesinde ilk 10’a giren oyuncular ödüllendirilecek.
- İlk 10’a giren oyuncu, listede yer almak için yeterli olacak.
- Kazananlar 1 saatlik sürenin sonunda belirlenecek.
- Adil Bir Sistem İçin Ek Detaylar:
- Turnuvanın tamamen adil olması için oyuncular arenaya girdiğinde belirli NPC’lerle karşılaşacak.
- Bu NPC’ler, savaşçı, ninja, sura ve şaman sınıflarını temsil edecek.
- Oyuncular, kendi karakter sınıflarına uygun, tam efsunlu (optimize edilmiş) eşyaları bu NPC’lerden alacaklar.
- Savaşçı sınıfı için savaşçı eşyaları, Ninja için ninja eşyaları ve diğer sınıflar için de aynı şekilde uygun eşyalar verilecek.
- Efsunlar, her sınıfa uygun olarak verilecek ve oyuncular yalnızca becerileriyle kazanacaklar, yapay avantaj olmayacak.